LOGITECH B220 SILENT HIIRI

LOGITECH B220 SILENT HIIRI

LANGATON
Varaa ja nouda
NAUTI HILJAISUUDESTA. Parempaa tuottavuutta joka päivä tinkimättömällä tarkkuudella ja työtovereita häiritsemättä.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / LOGITECH B220 SILENT HIIRI

NAUTI HILJAISUUDESTA

Parempaa tuottavuutta joka päivä tinkimättömällä tarkkuudella ja työtovereita häiritsemättä. Silent-hiirillä on sama napsautustuntuma ilman napsautusääntä – yli 90 % aiempaa hiljaisempi ääni.*Kestävät ja suorituskykyiset tassut liukuvat hiljaisesti työpöydän yli. Tasainen vierityspyörä täydentää hiljaisen kokemuksen. Silent-hiiret poistavat ylimääräiset äänet ja auttavat tekemään toimistosta hiljaisemman. Anna tämän napsautuksen olla viimeinen häiritsevä napsautuksesi. Työtoverisi kiittävät sinua. 


YLI 90 % AIEMPAA HILJAISEMPI

Napsauttaminen tuntuu samalta kuin ennen. Kuitenkin täysin erilainen kokemus sinulle ja työtovereillesi. Silent-hiirten napsautukset ovat yli 90 % hiljaisempia. Suorituskykyisestä materiaalista valmistetut tassut ja kumipyörä takaavat hiljaisen liukumisen ja vierittämisen. Tutkimusten mukaan häiriöiden väheneminen tekee erityisesti avotoimistoista terveellisempiä ja tuottavampia ympäristöjä.


YKSINKERTAINEN. LUOTETTAVA. KESTÄVÄ.

Nauti langattomasta yhteydestä jopa 10 metrin päästä* vaivattoman nanovastaanottimen ansiosta. B220 SILENT -hiiren ominaisuuksiin kuuluu Logitechin® edistyksellinen optinen seuranta, joka takaa tarkat liikkeet lähes millä tahansa pinnalla. Ei turhaa vaivaa tai asennettavia ohjelmistoja. Yhteensopiva Windows®, Mac, Chrome OS tai Linux®-tietokoneiden kanssa.
18 KUUKAUTTA KESTÄVÄ PARISTO*

Toimintakunnossa ja käyttövalmiina jopa tien päällä. Energiatehokkaan tekniikan ansiosta voit työskennellä pidempään paristonvaihtojen välillä. B220 SILENT asettaa itsensä automaattisesti lepotilaan, kun sitä ei käytetä.

MIELLYTTÄVÄ MUOTOILU. MOBIILIKOKO.

Molempikätinen muotoilu tarjoaa enemmän mukavuutta ja tarkkuutta kuin kosketuslevy. Pienen koon ansioista se on helppo heittää lähtiessä laukkuun.


QUIET MARK -SERTIFIOINTI

Logitech on maailman ensimmäinen hiirivalmistaja, joka on saanut Quiet Mark -sertifioinnin. Tämä UK Noise Abatement Societyn myöntämä kansainvälinen hyväksyntämerkintä myönnetään melua vähentäville tekniikoille.

Tekniset Tiedot

Availability Tämä tuote on ostettavissa vain myymälästä!
Langaton liitäntä Kyllä
DPI 1000
Väri Musta
Hiiri oikea- / vasenkätiselle Oikea/Vasen
Tyyppi Hiiri
Tuotekoodi 910-004881
Korkeus (mm) 39
Leveys (mm) 60
Syvyys (mm) 99
Tuotteen paino (g) 75.20
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206066229
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...