LOGITECH K380 NÄPPÄIMISTÖ

LOGITECH K380 NÄPPÄIMISTÖ

LANGATON
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää
Yhdistä mihin tahansa laitteeseen ja kirjoita. Tämä helposti mukana kulkeva näppäimistö tuo työpöytätietokoneen kirjoitusmukavuuden älypuhelimeen ja taulutietokoneeseen. Nappaa mukaan ja näppäile.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / LOGITECH K380 NÄPPÄIMISTÖ

Yhdistä mihin tahansa laitteeseen ja kirjoita

Tämä helposti mukana kulkeva näppäimistö tuo työpöytätietokoneen kirjoitusmukavuuden älypuhelimeen ja taulutietokoneeseen.


Nappaa mukaan ja näppäile

Kuljeta tätä pienikokoista ja kevyttä Bluetooth-näppäimistöä mukanasi kotona. Kirjoita missä ikinä haluatkin ja millä tahansa yhteensopivalla tietokoneella, puhelimella tai taulutietokoneella.


Easy-Switch

Voit yhdistää näppäimistöön yhtä aikaa jopa kolme laitetta, esimerkiksi Windows-tietokoneen, iPhone®-laitteen ja Android-taulutietokoneen. Paina vain painiketta ja ala kirjoittaa toisella laitteella.


Tuttu asettelu

K380 Multi-Device -näppäimistö tunnistaa kunkin laitteen automaattisesti ja määrittää näppäimet niin, että käytettävissäsi on tuttu näppäinasettelu ja tutut pikanäppäimet.


Paristojen käyttöikä: 2 vuotta

K380 Multi-Device -näppäimistö kestää käytössä kahden valmiiksi asennetun AAA-alkalipariston voimalla. Pian tuskin muistat, että näppäimistössä edes on paristot.

Tekniset Tiedot

Langaton liitäntä Kyllä
Väri Harmaa
Taustavalaistu näppäimistö Ei
Tyyppi Näppäimistö
Tuotekoodi 920-007578
Korkeus (mm) 16
Leveys (mm) 279
Syvyys (mm) 124
Paino (kg) 0.423
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206061460
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...