LOGITECH K380 NÄPPÄIMISTÖ

LOGITECH K380 NÄPPÄIMISTÖ

LANGATON
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda
Yhdistä mihin tahansa laitteeseen ja kirjoita. Tämä helposti mukana kulkeva näppäimistö tuo työpöytätietokoneen kirjoitusmukavuuden älypuhelimeen ja taulutietokoneeseen. Nappaa mukaan ja näppäile.

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / LOGITECH K380 NÄPPÄIMISTÖ

Yhdistä mihin tahansa laitteeseen ja kirjoita

Tämä helposti mukana kulkeva näppäimistö tuo työpöytätietokoneen kirjoitusmukavuuden älypuhelimeen ja taulutietokoneeseen.


Nappaa mukaan ja näppäile

Kuljeta tätä pienikokoista ja kevyttä Bluetooth-näppäimistöä mukanasi kotona. Kirjoita missä ikinä haluatkin ja millä tahansa yhteensopivalla tietokoneella, puhelimella tai taulutietokoneella.


Easy-Switch

Voit yhdistää näppäimistöön yhtä aikaa jopa kolme laitetta, esimerkiksi Windows-tietokoneen, iPhone®-laitteen ja Android-taulutietokoneen. Paina vain painiketta ja ala kirjoittaa toisella laitteella.


Tuttu asettelu

K380 Multi-Device -näppäimistö tunnistaa kunkin laitteen automaattisesti ja määrittää näppäimet niin, että käytettävissäsi on tuttu näppäinasettelu ja tutut pikanäppäimet.


Paristojen käyttöikä: 2 vuotta

K380 Multi-Device -näppäimistö kestää käytössä kahden valmiiksi asennetun AAA-alkalipariston voimalla. Pian tuskin muistat, että näppäimistössä edes on paristot.

Tekniset Tiedot

Väri Harmaa
Langaton liitäntä Kyllä
Taustavalaistu näppäimistö Ei
Tyyppi Näppäimistö
Tuotekoodi 920-007578
Korkeus (mm) 16
Leveys (mm) 279
Syvyys (mm) 124
Paino (kg) 0.423
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206061460
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...