LOGITECH Z333 2.1 MULTIMEDIA-KAIUTINSARJA

LOGITECH Z333 2.1 MULTIMEDIA-KAIUTINSARJA

KAIUTINSARJA, 980-001202
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Tämä 80 watin huipputehon tai 40 watin RMS-tehon 2,1 kaiutinjärjestelmä tuottaa maksimiäänenvoimakkuuden ja tuottaa rikkaan basson eteenpäin suunnatulla bassokaiuttimella

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / LOGITECH Z333 2.1 MULTIMEDIA-KAIUTINSARJA

Z333 KAIUTINJÄRJESTELMÄ BASSOKAIUTTIMELLA - Vaikuttava ääni

VAIKUTTAVAT ÄÄNIOMINAISUUDET VOIMAKKAALLA BASSOTOISTOLLA VIDEOILLE, PELEILLE JA MUSIIKILLE

Tämä 80 watin huipputehon tai 40 watin RMS-tehon 2,1 kaiutinjärjestelmä tuottaa maksimiäänenvoimakkuuden ja tuottaa rikkaan basson eteenpäin suunnatulla bassokaiuttimella. Muodosta yhteyksiä jopa kahdella yhteensopivalla laitteella 3,5 mm:n tai RCA-syötteen kautta. Johdotettu ohjausyksikkö tarjoaa yksinkertaiset ohjaimet.

80 WATTIA VAIKUTTAVAA ÄÄNTÄ

80 watin huipputeho ja 40 watin RMS-teho tuottavat maksimiäänenvoimakkuuden kahden satelliittikaiuttimen ja ison bassokaiuttimen kautta. Nauti rikkaasta, selkeästä ja vaikuttavasta äänestä.

VOIMAKAS BASSOTOISTO

Eteenpäin suuntautuva bassokaiutin tuottaa täyteläisen bassoäänen. Se lisää kokonaan uuden ulottuvuuden videoihin, peleihin ja musiikkiin. Koe upea bassotoisto, jonka kuulet ja tunnet.
MONIPUOLINEN ASENNUS

Muodosta yhteyksiä jopa kahdella yhteensopivalla laitteella 3,5 mm:n tai RCA-syötteen kautta. Sinun ei tarvitse katkaista yhteyttä, kun vaihdat äänilähdettä.

HELPPOKÄYTTÖISET SÄÄTIMET

Voit helposti käyttää virtakytkintä, äänenvoimakkuuden säädintä ja kuulokeliitäntää käyttämällä johdotettua ohjausyksikköä. Säädä bassotoiston tasoa bassokaiuttimen takapuolella olevalla erillisellä säätimellä.

Tekniset Tiedot

Äänilähdon kanavat 2.1 kanavaa
Nimellisteho (W) 80
Langaton subwoofer Kyllä
Väri Musta
Bluetooth EI
WIFI Ei
Kaukosäädin Kyllä
Tyyppi Tietokonekaiutin
Tuotekoodi 980-001202
Korkeus (mm) 230
Leveys (mm) 232
Syvyys (mm) 157
Paino (kg) 3.17
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206059702
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...