LOGITECH K350 OEM NORDIC NÄPPÄIMISTÖ

LOGITECH K350 OEM NORDIC NÄPPÄIMISTÖ

LANGALLINEN
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Sen ainutlaatuisen muotoilun ja pehmeiden linjojen vuoksi kädet ja sormet päätyvät automaattisesti oikeisiin näppäimiin kirjoittaessasi Logitech® Wireless Keyboard K350:la.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / LOGITECH K350 OEM NORDIC NÄPPÄIMISTÖ

Sen ainutlaatuisen muotoilun ja pehmeiden linjojen vuoksi kädet ja sormet päätyvät automaattisesti oikeisiin näppäimiin kirjoittaessasi Logitech® Wireless Keyboard K350:la. Ja pehmeän rannetuen avulla kädet lepäävät ergonomisesti ja mukavasti näppäimistöllä. Työskentelet tehokkaammin ja vältyt opiskelemasta uudestaan, missä ne näppäimet oikein ovat. Jopa kolmen vuoden pariston kestolla vältyt epämiellyttäviltä yllätyksiltä*. Saat vakaan langattoman yhteyden ja sinun ei tarvitse edes ajatella minivastaanotinta, kun olet liittänyt sen.

Tekniset Tiedot

Langaton liitäntä Ei
Väri Musta
Taustavalaistu näppäimistö Ei
Tyyppi Näppäimistö
Tuotekoodi 920-004481
Korkeus (mm) 78.4
Leveys (mm) 500
Syvyys (mm) 265.1
Paino (kg) 0.998
EAN-koodi 5099206039438
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...