LOGITECH K360 NÄPPÄIMISTÖ

LOGITECH K360 NÄPPÄIMISTÖ

LANGATON
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää
K360 on valmis, kun sinäkin olet. Tämä kompakti langaton näppäimistö on ihanteellinen kapeammalle tasolle ja antaa sinun toimia myös ahtaissa työtiloissa. Numeronäppäimistöllä ja 12 helppokäyttöisyys -näppäimellä voit olla tuottavampi, kotona tai töissä.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / LOGITECH K360 NÄPPÄIMISTÖ

PIENIKOKOINEN JA MUKAVA

Tämä pienikokoinen näppäimistö on täydellinen kumppani kannettavallesi. Näppäimistöllä kirjoittaminen on entistä miellyttävämpää, ja se vie vain vähän tilaa.

TEHOPAKKAUS

Paristojen vaihtamisen voi käytännössä unohtaa, koska paristojen käyttöikä on jopa kolme vuotta.

YKSI KOSKETUS

Kuusi pikanäppäintä ja 12 ohjelmoitavaa F-näppäintä tarjoavat välittömän yhteyden esimerkiksi musiikkisoittimen säätöihin ja sähköpostiin.

ENEMMÄN TEHOA

Logitechin erittäin pieni Unifying-vastaanotin pysyy tiukasti kiinni kannettavassasi. Voit jopa lisätä siihen muita laitteita. Liitä. Unohda. Lisää. Katso lisätietoja Logitech Unifying -vastaanottimesta.

KÄYTTÖMUKAVUUTTA KANNETTAVALLE PIENESSÄ KOOSSA

Voit kirjoittaa entistä mukavammin tällä näppäimistöllä, jossa on tuttu näppäinkartta. Se on noin 20 % perusnäppäimistöjä pienempi, joten se sopii toimistoosi, olohuoneeseesi tai minne tahansa, missä kannettavaa tietokonetta käytätkin.

PARISTOJEN KÄYTTÖIKÄ: KOLME VUOTTA

Paristojen pitkän käyttöiän ansiosta sinun ei tarvitse koko ajan metsästää uusia paristoja.

KUUSI PIKANÄPPÄINTÄ

Hyppää kappaleen yli. Pysäytä video. Lisää äänenvoimakkuutta. Käytössäsi on kuusi pikanäppäintä, joissa on seuraavia toimintoja: toisto, tauko, edellinen, seuraava, äänenvoimakkuuden säätö ja mykistys.

12 OHJELMOITAVAA F-NÄPPÄINTÄ

Voit mukauttaa ohjelmoitavat F-näppäimet siten, että ne käynnistävät suosikkisovelluksesi sekä avaavat kansiot ja verkkosivut.

KEHITTYNYT 2,4 GHZ:N LANGATON YHTEYS

Näin voit työskennellä tai huvitella aiempaa useammissa paikoissa, kuten lempisohvallasi, sillä pitkän kantaman langaton yhteys ehkäisee tehokkaasti viiveitä, taukoja ja yhteyden häiriöitä.

LOGITECH UNIFYING -VASTAANOTIN

Pikkuruinen vastaanotin pysyy kiinni kannettavassasi. Lisäksi voit helposti lisätä yhteensopivan langattoman hiiren, näppäimistön tai numeronäppäimistön ilman useista USB-vastaanottimista koituvaa vaivaa.

HELPPO PLUG AND PLAY -LIITÄNTÄ

Käyttöönotto kestää vain muutaman sekunnin: liitä langaton vastaanotin USB-liitäntään, vedä paristoliuskasta ja voit käyttää näppäimistöäsi välittömästi – erikseen asennettavaa ohjelmistoa ei tarvita.

HILJAISET, KEHYSTETYT NÄPPÄIMET

Kehystetyt näppäimet näyttävät uudenaikaisilta, ja ne ovat lähes äänettömät. Näppäimistöllä on miellyttävämpää kirjoittaa kuin kannettavien näppäimistöillä.

LUJATEKOISET, SÄÄDETTÄVÄT KALLISTUSJALAT

Näppäimistön kaltevuutta voidaan säätää lujatekoisilla taittuvilla jaloilla kahdeksan astetta kullekin käyttäjälle sopivaksi. Kumijalat estävät luisumisen.

Tekniset Tiedot

Langaton liitäntä Kyllä
Väri Musta
Taustavalaistu näppäimistö Ei
Tyyppi Näppäimistö
Tuotekoodi 920-003088
Korkeus (mm) 25
Leveys (mm) 381
Syvyys (mm) 156
Paino (kg) 0.48
Valmistajan takuu (Kk) 36
EAN-koodi 5099206027619
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...