MOOCHIES MW13BLK ODYSSEY ÄLYKELLO

MOOCHIES MW13BLK ODYSSEY ÄLYKELLO

Musta
Tilaustuote
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää.

Ääni- ja videopuheluiden, GPS-seurannan ja viestinnän perustoimintojen lisäksi Moochies Odyssey-malliin on lisätty opettavia pelejä, mahdollisuus musiikille, askelten seuranta sekä sykkeen ja lämpötilan seuranta. Kellossa on 4G-yhteys, tyylikäs ja moderni muotoilu, pidempi akunkesto ja vedenpitävyys.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / MOOCHIES MW13BLK ODYSSEY ÄLYKELLO

All-In-One älykello

Turvallisuuden ympärille suunnitellut ominaisuudet antavat sinulle mielenrauhan ja lapsellesi mahdollisuuden itsenäistyä. Älypuhelimesi ilmainen MyMoochies Guardian -sovellus yhdistää sinut ja lapsesi. Ääni- ja videopuheluiden, GPS-seurannan ja viestinnän perustoimintojen lisäksi Odyssey-malliin on lisätty opettavia pelejä, mahdollisuus musiikille, askelten seuranta sekä sykkeen ja lämpötilan seuranta. Kellossa on tyylikäs ja moderni muotoilu, pidempi akunkesto ja vedenpitävyys. Se sopii täydellisesti kouluun, kotiin, urheiluun, leikkikentälle, yökyläilyyn ja kaikkeen siltä väliltä.


Ääni- ja videopuhelut

Moochies-lasten älykellopuhelimen avulla lapsesi voi soittaa ja vastaanottaa puheluita vanhempien hallitsemasta yhteystietoluettelosta. Moochiesilla voit myös soittaa ja vastaanottaa videopuheluita kellon ja MyMoochies-sovelluksen välillä. Moochies Odyssey -kellossa on 4G yhteys.


Viestit

Moochies-älykello voi vastaanottaa ääni- ja tekstiviestejä sekä lähettää ääniviestejä, hymiöitä ja valokuvia. Vanhempien hallitseman yhteystietoluettelon avulla sinä ja lapsesi voitte kommunikoida nopeasti ilman soittamista.


Älä koskaan murehdi sateesta, hiestä tai roiskeista

Anna lapsesi leikkiä vedessä luottavaisin mielin. Kaikki Moochies-puhelinkellot ovat vedenkestäviä IP67 suojausluokalla.


Hälytykset

Moochies kelloon voi asettaa hälytyksiä kaikesta tarvitsemastasi. Heräämisaika, läksymuistutukset, tapaamiset, lääkemuistutukset, kaikki mitä tarvitset.


Kamera

Moochies -kellossa on sisäänrakennettu kamera, jonka avulla lapsesi voivat ottaa kuvia, jotka he voivat jakaa läheisten kanssa.


GPS-seuranta

Moochies-sovelluksen avulla voit nähdä lapsesi sijainnin kartalla milloin tahansa, missä päin maailmaa tahansa.


Luokkatila

Moochies ei häiritse oppituntiaikoina. Aseta ajat, jolloin Moochies ei voi vastaanottaa puheluita tai viestejä, jotta ne eivät häiritse kouluaikoina.

Tekniset Tiedot

Akun kapasiteetti (mAh) 750
Rannekkeen väri Musta
IP-luokitus IP68
NFC Ei
Sykemittaus Optinen anturi
Toiminta-aika (h) 48
WIFI Kyllä
Väri Musta
e-sim Kyllä
Paikannus GPS
Näytön koko (tuumaa) 1.40
Mahdollisuus puheluihin Kyllä
Viestien pikavastaaminen Kyllä
Tuotteen paino (g) 0.10
Tuotenimi Moochies Odyssey
Tyyppi Puettava älylaite
Tuotekoodi MW13BLK
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5060623281205
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...