TARGUS ANTIMIKROBINEN ERGO STAND

TARGUS ANTIMIKROBINEN ERGO STAND

KANNETTAVAN TIETOKONEEN TELINE
Toimitetaan myymälästä
Verkkokaupan varastossa
Tilaustuote
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda

Targus® Antimikrobinen Ergo Stand -kannettavan tietokoneen pöytäteline nostaa tietokoneen näytön ergonomisemmalle katselukorkeudelle.

Kuvaus / TARGUS ANTIMIKROBINEN ERGO STAND

Targus® Antimikrobinen Ergo Stand -kannettavan tietokoneen pöytäteline nostaa tietokoneen näytön ergonomisemmalle katselukorkeudelle. Telineen DefenseGuard™ Antimikrobinen ominaisuus on imeytettynä itse materiaaliin, joten se ei kulu pois, toisin kuin jälkikäteen käytettävät suihkeet. Antimikrobisen ominaisuuden ansiosta pinta pysyy puhtaampana ja se toimii jatkuvasti estäen mikro-organismien kasvun.


Telineen saa säädettyä kolmeen eri kulmaan (33.5°, 38°, 42.5°), jolloin kannettavan näytön saa nostettua sopivammalle katselukorkeudelle, joka vähentää mahdollisuutta niskan ja hartioiden rasittumiselle. Teline taittuu myös tasaiseksi, joten sen saa käytön jälkeen helposti piiloon työpöydän laatikkoon, tai jopa reppuun, tai laukkuun mukaan.


DefenseGuard™ Antimikrobinen ominaisuus perustuu hopeaionisointiin, joka on imeytettynä valmistusmateriaaliin. DefenseGuard™on testattu mm. JIS Z 2801 -standardin mukaisesti. Se ei pyyhkiydy, tai kulu pois tuotteen käyttöiän aikana. Riippumattomat laboratoriotestit on osoittanut, että Targus DefenseGuard™ vähentää 99,9% Kolibakteeria (E. Coli), sekä, MRSA-bakteereja (Staphylococcus aureus). Targus DefenseGuard™ -tuotteet on BPR (The Biocidal Products Regulation) ja EPA (The Environmental Protection Agency) -vaatimustenmukaisia.Ominaisuudet:


  • DefenseGuard™ Antimikrobisen ominaisuuden ansiosta pinta pysyy puhtaampana ja se toimii jatkuvasti estäen mikro-organismien kasvun. Antimikrobinen suojaus on imeytettynä itse materiaaliin, joten se ei kulu pois.
  • Kolme käyttökulmaa, joiden avulla kannettavan tietokoneen näytön saa nostettua ergonomisemmalle katselukorkeudelle.
  • Pidä kaapelit siistinä kaapelinhallintasilmukalla jalustan takana.
  • Taittuu tasaiseksi kasaan.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Kannettavan tietokoneen teline
Tuotekoodi AWE802AMGL
Korkeus (mm) 30
Leveys (mm) 25
Syvyys (mm) 2
Paino (kg) 0.75
EAN-koodi 5051794034783
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...