TARGUS PRO-TEK TAB A 10.1 SUOJAKOTELO

TARGUS PRO-TEK TAB A 10.1 SUOJAKOTELO

MUSTA
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda

Targus Pro-Tek™ kääntyvä kotelo Samsung Galaxy Tab A 10,1" (2019) tabletille tarjoaa käytännöllisen suojan ja mukautuvan hyvän ulkonäön.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / TARGUS PRO-TEK TAB A 10.1 SUOJAKOTELO

Pro-Tek™ kääntyvä kotelo Samsung Galaxy Tab A 10,1" (2019) tabletille tarjoaa käytännöllisen suojan ja mukautuvan hyvän ulkonäön Targusin omalla geometrisella Pro-Tek™-designilla. Kestävät kulmapuskurit lisäävät törmäyssuojaa.


Sotilasluokan pudotussuoja

Pudotukset ja kolhut eivät ole ongelma tällä tukevalla kotelolla. Kotelo läpäisee tiukat MIL-STD 810G -testit jotta varmistetaan sen voivan suojata Galaxy Tab A 10.1® -puhelimesi putoamiselta jopa metrin korkeudelta.


Helppo muotokuva- ja maisematila

Patentoidun 360 asteen kääntötoiminnon avulla on helppo vaihtaa muotokuvatilasta maisematilaan ja takaisin ja käyttää jalustatoimintoa kummassakin tilassa. Tällä tavalla videoneuvotteluja ja FaceTimea® ei lukita vaakatilaan.


Täysi käsiteltävyys, täysi toiminnallisuus

Täyspeittoinen patentoitu muotoiltu alusta, jossa on vahvistetut kulmat, mahdollistaa pääsyn kaikkiin portteihin, painikkeisiin ja säätimiin. Tarkat leikkaukset varmistavat, että kameraan pääsee käsiksi kuvaamiseen ilman, että Galaxy Tab A 10.1® -tablettia tarvitsee irrottaa kotelosta.


Pyyhkäise tai kirjoita helposti

Teksturoidun, liukumattoman sisustan avulla voit sijoittaa Galaxy Tab A 10.1:n käteviin luku- tai katselukulmiin, jotta voit katsella videoita tai olla vuorovaikutuksessa näytön kanssa tai kääntää kannen taaksepäin mukavan kirjoituskulman saamiseksi

Tekniset Tiedot

Yhteensopivuus Samsung Galaxy Tab A 10,1"
Väri Musta
Tyyppi Suojakotelo
Tuotekoodi THZ792GL
Korkeus (mm) 164
Leveys (mm) 260
Syvyys (mm) 18
Paino (kg) 0.32
EAN-koodi 5051794028492
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...