TARGUS 360 PERIMETER 15.6"

TARGUS 360 PERIMETER 15.6"

HARMAA
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Kaikki mitä odotat suojalta maailman parhaalta kannettavien suoja brändiltä, Targus 350 Perimeter suoja yhdistää aidon kaiken kattavan suojauksen hienostuneeseen tyyliin.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / TARGUS 360 PERIMETER 15.6"

Kaikki mitä odotat suojalta maailman parhaalta kannettavien suoja brändiltä, Targus 350 Perimeter suoja yhdistää aidon kaiken kattavan suojauksen hienostuneeseen tyyliin. Kolme kestävää pehmustekerrosta jotka kattavat koko suojan ja toimivat iskunvaimentimina takaavat tämän kannettavasuojan tarjoavan ylivoimaista reunojen suojelua. Pehmeä sisusta estää naarmuuntumista. Vetoketjullinen tasku oheislaitteille ja tarvikkeille antaa mahdollisuuden säilöä muita tarvittavia tavaroita kuten latureita. 

Tekniset Tiedot

Väri Musta
Tyyppi Kannettavan tietokoneen suoja
Tuotekoodi TSS95004EU
Korkeus (mm) 290
Leveys (mm) 430
Syvyys (mm) 35
Paino (kg) 0.2
EAN-koodi 5051794021844
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...