KENWOOD FDM71.900SS MONITOIMIKONE

KENWOOD FDM71.900SS MONITOIMIKONE

KONE, 118379
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää

KENWOOD FDM71.900SS -monitoimikone on oikea keittiön tehoapuri! Sen avulla pilkot, raastat, vatkaat ja sekoitat helposti erilaiset herkut nopeasti ja siististi.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / KENWOOD FDM71.900SS MONITOIMIKONE

KENWOOD FDM71.900SS -monitoimikone on oikea keittiön tehoapuri! Sen avulla pilkot, raastat, vatkaat ja sekoitat helposti erilaiset herkut nopeasti ja siististi.


Monipuolinen keittiöapuri

Kenwoodin monitoimikoneeseen kuuluu useita vaihdettavia osia, joiden avulla onnistuu esimerkiksi salaattien ja raasteiden valmistus, erilaisten ainesten sekoitus sekä taikinoiden teko. Mukana tulevassa lasisessa ThermoResist™ -astiassa voit kätevästi sekoittaa kuumia aineksia tai kylmiä juomia, kuten raikkaita smoothieita.


Integroitu digitaalinen vaaka säästää aikaa

Monitoimikoneessa on integroitu vaaka, jonka avulla voit punnita ainekset suoraan monitoimikoneen kulhossa tai erillisellä punnitusalustalla. Erillistä keittiövaakaa ei siis tarvita, joten tiskiä syntyy vähemmän ja aikaa säästyy!

Tekniset Tiedot

Tyyppi Monitoimikone
Tuotekoodi FDM71.900SS
Väri Teräs
Kulhon tilavuus (l) 3
Pakkauksen sisältö Tehosekoitinkannu, Taikinakoukku, Survin, Sitruspuserrin, Silppuri, Raastin, Leikkuri, Vatkain
Liitäntäteho (W) 1000
Korkeus (mm) 400
Leveys (mm) 265
Syvyys (mm) 200
Paino (kg) 4.93
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5011423002163
Tuotenumero 118379
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...