BROTHER MFC-L3750CDW VÄRILASER MONITOIMI

BROTHER MFC-L3750CDW VÄRILASER MONITOIMI

Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää.
Suunniteltu kiireisille kotitoimistoille sekä pieniin toimistoihin. Kooltaan kompakti monitoimitulostin tulostaa, kopioi, skannaa ja faksaa hiljaisesti.

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / BROTHER MFC-L3750CDW VÄRILASER MONITOIMI

Suunniteltu kiireisille kotitoimistoille sekä pieniin toimistoihin. Kooltaan kompakti monitoimitulostin tulostaa, kopioi, skannaa ja faksaa hiljaisesti. Automaattinen 2-puolinen tulostus auttaa säästämään paperia, joten paperikasetti vaatii vain harvoin täyttämistä. Hiljainen tulostin on ideaali valinta sinulle, joka haluat tulostaa muita häiritsemättä.


Toimistosi melutaso alenee
Et varmaankaan kaipaa ylimääräisiä ääniä viemään huomiotasi tekemältäsi työltä? MFC-L3750CDW tulostaa jopa 24 sivua erittäin hiljaa, alle 47 dB, eli tulostus on hiljaisempi kuin päivittäiset toimistossa käydyt käytäväkeskustelut. Tämä väritulostin on täydellinen valinta työpöydällesi.


Suunniteltu tehokkuus huomioiden
Tämän monitoimitulostimen asentaminen on yksinkertaista ja sen käyttäminen helppoa. Tulostimessa on monia aikaa säästäviä toimintoja, kuten automaattinen 2-puolinen tulostus jonka ansiosta säästät sekä paperia, että ympäristöä.


Lisää väriä bisnekseesi
Värilliset yritystulosteet herättävät huomion. MFC-L3750CDW tarjoaa jopa 2400 dpi: n tulostustarkkuuden ja tulostaa korkealaatuiset tulosteesi LED-tekniikalla. Tulostimessa on käyttäjäystävällinen värillinen 9,3 cm: n kosketusnäyttö, josta toiminnot löytyvät helposti ja nopeasti. 

Tekniset Tiedot

Tulostintyyppi Laser
Monitoimilaite Kyllä
Paperin koko A4
Mustekasetin tyyppi Muste
WIFI Kyllä
Tulostusnopeus, väri (sivua/min) 24
Tulostusnopeus, musta (sivua/min) 24
Väritulostus Kyllä
Tyyppi Tulostin
Tuotekoodi MFCL3750CDW
Korkeus (mm) 414
Leveys (mm) 410
Syvyys (mm) 475
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4977766790604
Tuotenumero 119886

Asiakkaidemme mielipiteet

Tuote
Keskitasoa
Arvostelija
Ensimmäinen tuote oli viallinen. Takuu vaihtoi uuteen tuotteeseen, kesti turhan kauvan saada. Brother merkki on ollut hyvä yleisesti ottaen. On kokemusta 15 vuoden ajalta.

1 Tuote

/ sivu
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...