CANON I-SENSYS LBP7780CX LASERTULOSTIN

CANON I-SENSYS LBP7780CX LASERTULOSTIN

Loppuunmyyty verkkokaupasta

Tämä aikaa säästävä lasertulostin tulostaa 32 A4-kokoista väri- ja mustavalkosivua minuutissa ja ensimmäisen sivun 10,4 sekunnissa. Minimalistisen muotoilunsa ansiosta laite sopii mihin tahansa toimistoon.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / CANON I-SENSYS LBP7780CX LASERTULOSTIN

Tehokkuutta ja tietoturvaa yrityskäyttöön

LBP7780Cx-tulostimessa on Canonin Java-pohjainen MEAP-sovelluskehitysalusta, jonka ansiosta laite voidaan liittää tulostuksen ja kustannusten hallintaa helpottavaan uniFLOW-ympäristöön ja muihin ratkaisuihin.


Nopea väritulostin

Tämä aikaa säästävä lasermonitoimilaite tulostaa 32 A4-kokoista väri- ja mustavalkosivua minuutissa ja ensimmäisen sivun 10,4 sekunnissa. Tulostin palautuu nopeasti lepotilasta, joten se sopii erityisesti yrityskäyttöön kiireisille työryhmille. Minimalistisen muotoilunsa ansiosta laite sopii mihin tahansa toimistoon.


Laadukas tulostusjälki

Parannettu 9 600 x 600 dpi:n tulostustarkkuus sekä tekstiä ja grafiikkaa tasoittava automaattinen terävöinti (AIR) takaavat erinomaisen tulostusjäljen.


Varmistaa tietoturvan

Turvaa tiedot imageRUNNER ADVANCE -monitoimilaitteista tutuilla edistyneillä ominaisuuksilla, joihin kuuluvat muun muassa IPSec- ja LAN IEEE 802.1x -yhteensopivuus. Lisäominaisuutena saatava turvatulostus estää luottamuksellisten asiakirjojen joutumisen vääriin käsiin.


Säästää aikaa

Viisirivisen nestekidenäytön ansiosta tulostimen käyttö on helppoa. Laitteessa on vakiona 500 arkin paperikasetti ja 100 arkin syöttötaso. 500 arkin lisäkasetin avulla laite suoriutuu vaativimmistakin työkuormista. Canonin kasettiteknologiassa samaan kasettiin on yhdistetty väriaine ja kaikki tarvittavat osat, ja kasetin vaihtaminen vie vain hetken. Riittoisampi musta värikasetti pidentää väriaineen vaihtoväliä ja tehostaa käyttöä.


Automaattinen kaksipuolinen tulostus

LBP7780Cx-tulostimen automaattinen kaksipuolinen tulostus tuottaa ammattitasoisia asiakirjoa ja säästää sekä paperia että kustannuksia.


Saumaton integrointi verkkoon

Gigabit Ethernet -tuen ja saumattoman verkkointegroinnin ansiosta tulostusresurssien jakaminen ja suurien tulostusmäärien käsittely on helppoa. LBP7780Cx tukee myös PCL5e/6- ja Adobe® PostScript -tulostusta.


Suoratulostus tallennusvälineistä

LBP7780Cx-tulostimella voi tulostaa Tiff-, JPEG-, PDF- ja XPS-muodoissa olevia tiedostoja USB-tallennusvälineistä.

Tekniset Tiedot

Monitoimilaite Ei
Tulostintyyppi Laser
Paperin koko A4
WIFI Kyllä
Tulostusnopeus, väri (sivua/min) 32
Tulostusnopeus, musta (sivua/min) 32
Väritulostus Kyllä
Tyyppi Tulostin
Tuotekoodi 6140B001
Korkeus (mm) 401
Leveys (mm) 530
Syvyys (mm) 517
Paino (kg) 31
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 4960999849850
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...