CANON F718SGA FUNKTIOLASKIN

CANON F718SGA FUNKTIOLASKIN

4299B001
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Tässä monipuolisessa laskimessa on kaikki peruskoulun ja lukion matematiikassa tarvittavat toiminnot. F-718SGA-laskimessa on kaksi virtalähdettä: aurinko ja paristo, sekä antibakteerinen pinnoite.

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / CANON F718SGA FUNKTIOLASKIN

Edistää koulujen hygieniaa

Koulujen hyvä hygienia on erittäin tärkeää. Canonin antibakteerinen laskin auttaa estämään mahdollisia hygieniaongelmia, sillä laitteen näppäimissä on käytetty hyväksynnän saanutta epäorgaanista, antimikrobista ainetta. Näin voidaan estää laskimen näppäimiin mahdollisesti kertyvä bakteerikasvu erityisesti kouluissa, joissa useat opiskelijat käyttävät samoja laitteita. Tämä tekee F-718SGA-laskimesta turvallisen ja varman valinnan peruskoulu- ja lukiokäyttöön. 


Valmistettu kierrätetystä Canon-materiaalista

Funktiolaskimen yläkuori, alakuori, paristokotelon kansi ja kova kansi on valmistettu Canonin kopiokoneista saadusta kierrätysmateriaalista. Näin resurssit käytetään mahdollisimman tehokkaasti ja jätteen syntyminen minimoidaan. Tehokasta energian säästöä F-718SGA-laskimessa on kaksi virtalähdettä. Aurinkovoima takaa parhaan mahdollisen energiansäästön, ja varaparisto huolehtii laskimen toiminnasta huonoissa valaistusoloissa. Energian säästämiseksi automaattinen virrankatkaisu sammuttaa laskimen, kun se on ollut käyttämättömänä 7 minuuttia. Laskimen käyttöikää lisää myös vaihdettava paristo, kun taas moni muu laskin on hävitettävä pariston loputtua. 


264 toimintoa, erittäin tarkka

Tässä monipuolisessa laskimessa on kaikki peruskoulun ja lukion matematiikassa tarvittavat toiminnot. Niitä ovat esimerkiksi 264 toimintoa ja ominaisuutta, 17 vakiomuistia ja jopa 18 sisäisen numeron tarkkuus. 


Suuri LCD-pistematriisinäyttö

Suurten 4 merkin kokoisten rivien ja kontrastiltaan säädettävän LCD-pistematriisinäytön ansiosta luvut on helppo lukea näytöltä yhdellä silmäyksellä. Kova suojakansi suojaa näytön ja näppäimistön kolhuilta. 


Kahden esitystavan näyttö- ja toimintatila

Hyödynnä laskimen kätevää, kahden esitystavan (laskenta tai rivi) näyttö- ja toimintatilaa. Syötetyt tiedot näkyvät laskentatilassa matematiikan oppikirjassa näytettävänä tyylinä, ja rivitilassa perinteisessä 2-rivisessä muodossa.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Laskin
Tuotekoodi F718SGA
Korkeus (mm) 168
Leveys (mm) 80
Syvyys (mm) 14.5
Paino (kg) 0.14
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 4960999661384
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...