YAMAHA YSP2700 HIGH END SOUNDBAR

YAMAHA YSP2700 HIGH END SOUNDBAR

SOUNDBAR ÄÄNIPROJEKTORI
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää
7.1-kanavainen
Teho: 107W
Langaton subwoofer

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / YAMAHA YSP2700 HIGH END SOUNDBAR

Yamaha YSP2700BL on Soundbar jos haluat laatua kotiisi. Kaiutin tuottaa 16 sisäänrakennetun kaiuttimen avulla aidon 7.1-kanavaisen äänikentän ja nautit elokuvien äänistä niin kuin ne on elokuvaan tallennettunakin. Parhaat mahdolliset langattomuus ominaisuudet, WiFi sisäänrakennettuna, Bluetooth sisään rakennettuna, Airplay sekä Spotify connect tuki. Täydellinen tuki Yamaha MusicCast monihuoneohjaukseen. HDMI-kytkentä mahdollisuus tukien 4K materiaalia sekä näyttöjä. Seinä- tai tasoasennus mahdollisuus. HDMI CEC ohjaustuki sekä monipuolinen ohjaus sovellus (Android/iOs). Mukana langaton matalaäänikaiutin, subwoofer

Yamaha YSP-2700 on kaiutin tehokkailla 107 W: n vahvistimilla, joka tuottaa uskomattoman aidon tilaäänikentän Yamahan patentoiman ääniprojektorin teknologian avulla, seinäheijastumia hyödyntäen. Wi-Fi, Bluetooth, Spotify, verkkoradio ja Airplay -ominaisuudet. Musiikin välitys MusicCast -ominaisuutta hyödyntäen myös muihin huoneisiin. IntelliBeam -säätömikrofoni ammattitasoiseen asetukseen. Takuu 24kk.

Tekniset Tiedot

Nimellisteho (W) 107
Äänilähdon kanavat 7.1 kanavaa
Langaton subwoofer Kyllä
Väri Musta
Bluetooth Kyllä
WIFI Kyllä
Tyyppi Soundbar
Tuotekoodi YSP2700
Korkeus (mm) 51
Leveys (mm) 944
Syvyys (mm) 154
Paino (kg) 13.1
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4957812606776
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...