ZYXEL PLA5456 POWERLINE-ADAPTERI

ZYXEL PLA5456 POWERLINE-ADAPTERI

2KPL
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

Zyxel verkkoadapterilla muunnat sähköpistorasian verkkoliitännäksi, jopa 1800 Mbps tiedonsiirtonopeudella ja kahdella ethernet-portilla.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / ZYXEL PLA5456 POWERLINE-ADAPTERI

Nopea, luotettava verkkoyhteys suoraan pistorasiasta

Liitä vain Zyxel PLA 5456 Internet-reitittimeesi tai Internet-yhdyskäytävääsi. Toinen sovitin laitteisiin yhdistämistä varten, saat tarvitsemasi Internet-yhteyden. Siinä kaikki. Uusimmalla HomePlug AV2 -tekniikalla langallisen verkon rakentaminen on helppoa ja se tarjoaa jopa 1800 Mbit/s nopeudet sekä liitäntämahdollisuudet kahteen Gigabit Ethernet -porttiin.


4K-videon suoratoisto ja kaksi Gigabit Ethernet -porttia verkkointensiivisiin sovelluksiin

Uusimman HomePlug AV2 Standard- ja MIMO-tekniikan ansiosta zyxelin PLA 5456 tarjoaa saman verkon suorituskyvyn kuin kytkettäessä suoraan reitittimeen. Se parantaa Internet-sovellusten, kuten radion, television ja netflix 4K -suoratoiston nopeutta dramaattisesti, jopa yhdessä tai jopa kahdessa kerroksessa.

Tekniset Tiedot

Dual band Ei
Tri-Band Ei
Tyyppi Verkkoadapteri
Tuotekoodi PLA5456-EU0201F
Korkeus (mm) 38.6
Leveys (mm) 133.5
Syvyys (mm) 71.1
Paino (kg) 0.23
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4718937588305
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...