ASUS PA24AC 24" PELINÄYTTÖ

ASUS PA24AC 24" PELINÄYTTÖ

IPS, 60Hz
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Intensiivinen kirkkaus, ylivoimainen kontrasti. Näytössä on WUXGA IPS -paneeli, kehyksetön muotoilu sekä laaja 100-prosenttinen sRGB-väriavaruusasteikko.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / ASUS PA24AC 24" PELINÄYTTÖ

Intensiivinen kirkkaus, ylivoimainen kontrasti 

Näytössä on WUXGA IPS -paneeli, kehyksetön muotoilu sekä laaja 100-prosenttinen sRGB-väriavaruusasteikko. Huikea 400 nitin kirkkaus ja HDR400-tekniikka takaavat todentuntuisen katselukokemuksen. Edistyksellinen ProArt™-kalibrointitekniikka varmistaa yhdessä tehdaskalibroinnin kanssa värien tarkkuuden (?E < 2). Windows- ja Mac OS -yhteensopiva PA24AC on ihanteellinen näyttö graafisille suunnittelijoille, valokuvaajille ja kaikille huippuluokan väritarkkuutta etsiville.


Tuo kuviesi todellinen kauneus esiin 

ProArt PA24AC -näytössä on 100-prosenttinen sRGB-väriavaruusasteikko, joten väreistä tulee voimakkaita ja eloisia ja valokuvistasi todenmukaisempia.


Nauti runsaista väreistä 

PA24AC-näytön 8-bittinen värisyvyys näyttää yli 16,7 miljoonaa väriä, mikä tekee siitä ihanteellisen valokuvaajille, graafisille suunnittelijoille ja kaikille huippuluokan väritarkkuutta etsiville. Näytössä on 14-bittinen sisäinen hakutaulukko (LUT), ja se tukee gamma-arvoja 2.4, 2.2, 2.0 ja 1.8. Kuvasi näyttävät siten luonnollisilta, ja niiden sävyt vaihtuvat sulavasti.


Kirkkaampi ja todentuntuisempi katselukokemus 

ProArt PA24AC -näytön kirkkaus on huikeat 400 nitiä, ja sen HDR10-tekniikka takaa kirkkaammat valkoisen ja tummemmat mustan sävyt tehden katselukokemuksesta yksityiskohtaisen ja todentuntuisen.


Eloisia sävyjä huippuluokan väritarkkuudella 

Todenmukaisen värintoiston ansiosta voit nauttia puhtaista ja ilmaisuvoimaisista sävyistä. Jokainen ProArt PA24AC on esikalibroitu takaamaan alan johtava väritarkkuus (?E < 2). Lisäksi näyttö käyttää ASUSin edistyksellistä harmaasävyjen seurantatekniikkaa, joka tuottaa raportin kalibrointitasoista 63, 127 ja 255. Näin varmistut siitä, että kuvasi näkyvät näyttöruudulla todenmukaisina, ja voit tarkastella, miltä valmis teoksesi tulee näyttämään. PA24AC-näytössä on lisäksi 95-prosenttinen yhdenmukaisuuden kompensointi, joka estää kirkkauden ja värien vaihtelun näytön eri osissa.


Virtuaalinen QuickFit-skaalaus 

Virtuaalinen ASUS QuickFit -skaalaus säästää aikaasi ja tehostaa työskentelyäsi, sillä se lisää näytölle ruudukkopohjia, joiden avulla voit asetella ja katsella tiedostoja niiden todellisessa koossa ennen tulostamista. Lisäksi näytössä on intuitiivinen viisisuuntainen navigointiohjain, jonka avulla pääset nopeasti näyttöruutuvalikkoon ja sen asetuksiin.


Ergonominen muotoilu 

ProArt PA24AC -näytön ansiosta katseluasento on aina miellyttävä, sillä näyttö on ohut ja siinä on ergonominen jalusta, jossa on ominaisuudet kallistuksen, kääntyvyyden ja korkeuden säätöön. Lisäksi näyttöruutuvalikko kääntyy automaattisesti, kun kuvaruutua käytetään pystyasennossa, mikä helpottaa verkkosivujen ja pitkien asiakirjojen työstämistä. 

Tekniset Tiedot

Virkistystaajuus (Hz) 60
Näytön koko (tuumaa) 24.10
Resoluutio 1920 x 1080 (Full HD)
Paneelin tyyppi IPS
Energialuokka G
Näytön kaarevuus Litteä
Kontrastisuhde 100000000:1
Pivot ominaisuus Kyllä
Sisäänrakennetut kaiuttimet Kyllä
Väri Hopea
VESA-standardi VESA 100 x 100 mm
Kallistuskulma -5°~+23°
Tyyppi Pelinäyttö
Tuotekoodi PA24AC
Korkeus (mm) 349
Leveys (mm) 532
Syvyys (mm) 55
Paino (kg) 4.28
Valmistajan takuu (Kk) 36
EAN-koodi 4718017080835

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...