ASUS ROG BALTEUS QI PELIHIIRIMATTO

ASUS ROG BALTEUS QI PELIHIIRIMATTO
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
Langatonta lataustehoa kätesi ulottuvilla. Pelikäyttöön suunniteltu ROG Balteus Qi -hiirimatto tuo langattoman Qi-latauksen vaivattomuuden työpöydällesi.

Kuvaus / ASUS ROG BALTEUS QI PELIHIIRIMATTO

Langatonta lataustehoa kätesi ulottuvilla 

Pelikäyttöön suunniteltu ROG Balteus Qi -hiirimatto tuo langattoman Qi-latauksen vaivattomuuden työpöydällesi. Hiirimaton laaja pystysuuntainen muoto tarjoaa runsaasti tilaa niin miellyttävään pelaamiseen kuin yhteensopivien laitteiden lataukseenkin. Maton mikroteksturoitu pinta on optimoitu ultranopeaan liikkeenseurantaan. Matossa on 15 yksilölliseksi kustomoitavaa Aura Sync -RGB-valaistusaluetta, joiden ansiosta voit pelata omalla tyylilläsi.


Langaton QI-lataus 

Aseta vain Qi-yhteensopiva laite latausalueelle, niin pääset nauttimaan langattoman latauksen helppoudesta ja rentoudesta oman työpöytäsi ääressä. Sisäänrakennettu akun varaustilan ilmaiseva LED-merkkivalo välähtelee pulssinomaisesti merkiksi siitä, että laitteesi latautuu.

Huom.! Langattoman lataustoiminnon käyttäminen edellyttää Qi-latausjohdon liittämistä laitteeseen. Huom.! Latausalueelle ei saa asettaa metalliesineitä tai esineitä, jotka sisältävät metallia, kuten kolikoita, koteloita tai luottokortteja.


15 aura-sync valaistusaluetta 

ROG Balteus Qi -hiirimaton yksilöllisiksi kustomoitavat 15 RGB-valaistusaluetta tarjoavat sinulle mahdollisuuden valaista työpöytäsi dynaamisilla väreillä sekä synkronoida kaikki Aura Sync -laitteesi ja luoda upeita valaistuskokonaisuuksia. Laitteessa on kiinteä painike, jonka avulla voit säätää valoefektejä tai kirkkautta lennosta ja jatkaa pelaamista uudella tyylillä.


Pelaamiseen optimoitu pystysuuntainen pinta 

ROG Balteus Qi -hiirimaton laaja (320x370 mm) pystysuuntainen muoto tarjoaa runsaasti tilaa miellyttävään hiirenliikutteluun jopa silloin, kun olet lataamassa yhteensopivaa laitetta. Hiirimaton kova mikroteksturoitu pinta mahdollistaa ultranopean liikkeenseurannan, ja se on optimoitu tekemään hiiren toiminnasta tarkkaa sensoriasetuksista riippumatta. Liitännät on sijoitettu hiirimaton vasempaan yläkulmaan, jotta johdot pysyvät poissa tieltä.


Tyylikäs luistamaton kumipohja 

Luistamaton ROG-tekstikuvioinen kumipohja pitää ROG Balteus Qi -hiirimaton tiukasti paikoillaan kiihkeimpienkin pelisessioiden aikana.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Väri Musta
Tyyppi Pelihiirimatto
Tuotekoodi 90MP0120-B0UA00
Korkeus (mm) 7.9
Leveys (mm) 320
Syvyys (mm) 370
Paino (kg) 0.79
EAN-koodi 4718017059886
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...