ASUS ROG STRIX FUSION PELIKUULOKKEET

ASUS ROG STRIX FUSION PELIKUULOKKEET

MUSTA, LANGATON
Toimitetaan myymälästä
Verkkokaupan varastossa
Tilaustuote
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda
Pelaa hallitusti mutta vapaammin. Langattomat ROG Strix Fusion Wireless -pelikuulokkeet on suunniteltu lisäämään liikkumisen vapautta.

Kuvaus / ASUS ROG STRIX FUSION PELIKUULOKKEET

Pelaa hallitusti mutta vapaammin 

Langattomat ROG Strix Fusion Wireless -pelikuulokkeet on suunniteltu lisäämään liikkumisen vapautta. Pelikuulokkeet ovat yhteensopivat tietokoneiden ja PlayStation 4 -pelikonsolin kanssa. 2,4 GHz:n langaton yhteys ja kaksoisantennimuotoilu tarjoavat entistä vakaamman, viiveettömän äänentoiston tehden pelaamisestasi vapaampaa ja keskeytyksetöntä. Jopa yli 15 tuntia kestävän akun ja 20 metrin kantavuuden ansiosta pysyt aina mukana pelin tiimellyksessä. 50 mm:n ASUS Essence -ajurien ja ainutlaatuisen ilmatiiviin äänikammiotekniikan ansiosta kuulet pienimmätkin yksityiskohdat samalla, kun helppokäyttöiset kosketusohjaimet varmistavat sulavan pelikokemuksen. Valmistaudu nauttimaan ennennäkemättömästä joustavuudesta.


Langatonta suorituskykyä alhaisella latenssiajalla 

Langattomissa pelikuulokkeissa on perinteisesti voinut olla ongelmia äänentoiston latenssiajoissa ja yhteyksien vakaudessa. ROG Strix Fusion Wireless -pelikuulokkeet hyödyntävät 2,4 GHz:n langatonta tekniikkaa, mikä alentaa yhteyden latenssiaikaa Bluetooth-kuulokkeisiin verrattuna taaten samalla viiveettömän äänentoiston. Kuulokkeiden kaksoisantennimuotoiluun sisältyy myös automaattinen mekanismi, joka poistaa häiriöitä ja takaa vakaan yhteyden - jopa haastavissa ympäristöissä, joissa on useita Wi-Fi-verkkoja.


Pelaa ilman taukoja 

Casual-pelaaja voi nauttia yhdellä latauksella pelien äänimaailmasta vähintään kahdeksan päivän ajan. Hard core -pelaajalle ROG Strix Fusion Wireless -pelikuulokkeet takaavat jopa yli 15-tuntisen keskeytymättömän pelisession. Parannellun 20 metrin kantavuuden ansiosta voit liikkua vapaasti tai poistua erätaukojen ajaksi tietokoneen ääreltä ilman huolta äänisignaalin katkeamisesta.


Täydellinen yhteensopivuus tietokoneiden ja PlayStation 4 -pelikonsolin kanssa 

Et tarvitse erillisiä pelikuulokkeita PlayStation 4 -pelikonsolille. ROG Strix Fusion Wireless -pelikuulokkeet tukevat 2,4 GHz:n langatonta yhteyttä tietokoneessa ja PlayStation 4 -pelikonsolissa. Pelaa vapaammin ilman johtoja.


Intuitiivinen kosketusohjain 

Säädä äänenvoimakkuutta ja muita yleisiä asetuksia helposti intuitiivisella kosketusohjaimella.


Asiantuntevasti suunniteltua mukavuutta ainutlaatuisilla ROG Hybrid -korvapehmusteilla 

Strix Fusion Wireless -pelikuulokkeiden korvapehmusteita ei ole valmistettu perinteiseen tapaan kankaasta tai nahasta, vaan kuulokkeissa on ainutlaatuiset ROG Hybrid -korvapehmusteet, joissa keinonahka yhdistyy verkkokankaaseen. Tämä varmistaa huippuluokan käyttömukavuuden vaarantamatta laadukasta äänentoistoa. ROG Hybrid -korvapehmusteiden ergonominen ovaalimuoto eristää ääntä paremmin ja lisää käyttömukavuutta. Ne ovat siis täydellinen kumppani pitkiin pelisessioihin! 

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Yhteensopivuus PC, Playstation 4
Laitteen liitäntä Langaton
Irroitettava mikrofoni Ei
Väri Musta
Tyyppi Pelikuulokkeet
Tuotekoodi 90YH00Z4-B3UA00
Korkeus (mm) 254
Leveys (mm) 152
Syvyys (mm) 102
Paino (kg) 0.4
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4718017000857
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...