ASUS WL RP-N12 REPEATER N300

ASUS WL RP-N12 REPEATER N300

Toimitetaan myymälästä
Verkkokaupan varastossa
Tilaustuote
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda

RP-N12 langattoman katteen laajentaja sisältää tehokkaat ulkoiset MIMO-antennit, jotka auttavat eliminoimaan kuolleita signaalialueita ja parantamaan langattoman reitittimen katealuetta

Kuvaus / ASUS WL RP-N12 REPEATER N300

Täytä kotisi Wi-Fillä

RP-N12 langattoman katteen laajentaja sisältää tehokkaat ulkoiset MIMO-antennit, jotka auttavat eliminoimaan kuolleita signaalialueita ja parantamaan minkä vain olemassa olevan langattoman reitittimen katealuetta. Se toimii toistajana, mikä tarkoittaa että se voi laajentaa langatonta tietoverkkoa kodin jokaiseen nurkkaan – jopa niihin vaikeasti tavoitettaviin. Näin se takaa luotettavan, nopean Internet-yhteyden kaikkialla monessa eri laitteessa kuten kannettavissa tietokoneissa, tableteissa, älypuhelimissa, pelikonsoleissa ja älytelevisioissa. 


Yhden painalluksen asennus ja huoleton liitettävyys

RP-N12 langattoman katealueen laajentajan asennukseen ei tarvita CD:tä tai edes hiirtä ja näppäimistöä. Painat vain WPS-painiketta kerran ja asennus on valmis. Optimoitu suoritus on taattu, saumattoman ja sulavan Internet-kokemuksen saamiseksi. Voit liittää RP-N12:n tietokoneeseen Ethernet-johdon avulla ja käyttää verkkopohjaista asetusvalikkoa suoraan ilman levyjä tai sovelluksia. Voit jopa asettaa sen langattomasti tabletilta tai älypuhelimelta.


Löydä RP-N12:n paras sijainti signaalin merkkivalolla

Parhaiden tulosten saamiseksi RP-N12:n tulee olla vakaan reitittimen signaalin katealueella sekä reitittimen ja sen paikan välillä, minne haluat paremman langattoman yhteyden. RP-N12 toimii parhaiten vastaanottaessaan vahvan langattoman signaalin reitittimeltä. Voit tarkistaa tämän käyttämällä etupaneelissa olevaa signaalin voimakkuusmittaria.


3-in-1 katealueen laajentaja, käsittelypiste ja mediasiltatilat

RP-N12 sisältää kaksi kätevää tilaa, jotka tekevät siitä entistä joustavamman. Se toimii sekä katealueen laajentajana että langattomana pääsypisteenä (AP) tai mediasiltana. Pääsypistetilassa voit yhdistää sen myös mihin tahansa langattomaan LAN-verkkoon, esimerkiksi hotellin Internet-yhteyteen luodaksesi henkilökohtaisen Wi-Fi-pisteen. Näin voit käyttää Internet-yhteyttä kannettavista tietokoneista, puhelimista tai muista Wi-Fi-laitteista. Mediasiltatilassa voit liittää sen mihin tahansa Ethernet-tuettuun laitteeseen, kuten älytelevisioon, multimediasoittimeen, pelikonsoliin tai tietokoneeseen antaakseen sille Wi-Fi -yhteyden. Loistava tapa karsia sotkuisia johtoja!


Roaming Assist- takaa itsellesi vakaa yhteys

Vaivattoman Roaming Assist -teknologiamme ansiosta sinun ei enää tarvitse vaihdella yhteyksiä manuaalisesti RP-N12 ja ASUS-reitittimesi välillä liikkuessasi huoneesta toiseen. Kun otat tämän toiminnon käyttöön, laitteesi yhdistää automaattisesti vahvimpaan Wi-Fi -signaaliin, tulipa se reitittimestä tai katealueen laajentajasta. Tämä takaa, että saat aina luotettavimman yhteyden kaikissa kotisi huoneissa. 

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

2,4 GHz nopeus (Mbps) 300
Dual band Ei
Tri-Band Ei
Tyyppi Wifi-toistin
Tuotekoodi 90IG01X0-BO2100
Korkeus (mm) 81
Leveys (mm) 55
Syvyys (mm) 34
Paino (kg) 0.11
Valmistajan takuu (Kk) 36
EAN-koodi 4716659987468
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...