ASUS XG258Q TN 24.5" PELINÄYTTÖ

ASUS XG258Q TN 24.5" PELINÄYTTÖ

TN, 240Hz
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Nopeus ratkaisee. ROG Strix XG258Q:ssa kaikki lähtee nopeudesta, ja siksi se on täydellinen näyttö eSports- ja FPS-peleihin.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / ASUS XG258Q TN 24.5" PELINÄYTTÖ

Nopeus ratkaisee 

ROG Strix XG258Q:ssa kaikki lähtee nopeudesta, ja siksi se on täydellinen näyttö eSports- ja FPS-peleihin. 240 Hz:n natiivivirkistystaajuuden ansiosta tämä Full HD -näyttö on kaikkien aikojen nopein, ja 1 ms:n vasteaika ja Extreme Low Motion Blur -tekniikka mahdollistavat erittäin sulavan pelaamisen ja todenmukaisen katselukokemuksen. Lisäksi ROG Strix XG258Q on varustettu selvästi erottuvilla ainutlaatuisilla Strix-muotoiluelementeillä ja ASUS Aura RGB -taustavalaistuksella, joka luo tunnelmaa peliympäristöön tai LAN-bileisiin.


240 hz:n virkistystaajuus nopeimpaan pelaamiseen 

ROG Strix XG258Q:n ällistyttävä 240 Hz:n natiivivirkistystaajuus tekee siitä kaksi kertaa nopeamman kuin perinteiset 120 Hz:n näytöt. Tämä näkyy hämmästyttävän sujuvana peligrafiikkana ja takaa etulyöntiaseman niin FPS-, ajo- ja urheilupeleihin kuin reaaliaikaisiin strategiapeleihin. Tuloksena on täyttä toimintaa ilman keskeytyksiä!


Asusin ainutlaatuinen extreme low motion blur -tekniikka 

ROG Strix XG258Q käyttää epätarkkuuden ja liikesumeuden poistavaa uusinta ASUS Extreme Low Motion Blur -tekniikkaa. Liikkuvat kohteet näkyvät terävämmin, jolloin pelaaminen on sujuvampaa ja vuorovaikutteisempaa.


Sertifioitu NVIDIA G-SYNC yhteensopivuus 

ROG Strix XG258Q:n on nyt virallisesti G-SYNC-yhteensopiva, tuottaen näin saumattoman pelikokemuksen mahdollistamalla VRR:n standarina NVIDIA GeForce GTX 10- ja NVIDIA GeForce RTX 20-sarjan näytönohjaimilla.


Adaptive-sync-teknologia (freesync™) sulavaan pelaamiseen 

Adaptive-Sync-teknologia (FreeSync™) estää kuvan repeilyn ja alhaiset kuvataajuudet sekä minimoi katkot ja viiveet tarjoten siten sulavimman, nopeimman ja henkeäsalpaavimman peligrafiikan, jonka vain voi kuvitella. ROG Strix XG258Q mahdollistaa saumattoman ja viiveettömän kuvan pelatessasi uusimpia nopeatempoisia FPS-, urheilu- ja toimintaseikkailupelejä.


Asus aura rgb -taustavalaistus 

ROG Strix XG -sarjan pelinäyttöjen taustapuolella on ASUS Aura RGB -valaistus, jonka erilaiset valaisutilat tuovat tyylikkään lisän jokaiseen peliympäristöön.


Henkilökohtainen valoleima 

ROG Strix XG258Q:n valoleimatoiminnolla voit luoda ja muokata erilaisia heijastuksia. Toiminto sisältää kaksi valmista ROG-logoa ja yhden tyhjän profiilin, jolla voit luoda uniikin valoleiman koristamaan työpöytääsi.


Huippuohut reunus 

Strix XG258Q -näytön ohuiden reunusten ansiosta voit yhdistää useita näyttöjä miltei saumattomaksi kokonaisuudeksi. Pystytä mestarillinen taisteluareena ja uppoudu pelimaailmaan!


Gameplus-tekniikka 

ROG Strix XG258Q:ssä on ASUSin ainutlaatuinen GamePlus-pikanäppäin, joka tuo peleihin käteviä pelin sisäisiä parannuksia. Tämä toiminto on kehitetty yhdessä ammattilaispelaajien kanssa harjoittelun tehostamiseksi ja pelitaitojen kehittämiseksi.


Asusin ainutlaatuinen displaywidget-ohjelmisto 

DisplayWidget on intuitiivinen hyötysovellusohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat parannella asetuksia tai tehdä tarvittavat ASUS GameVisual-, App Sync™- ja sinivalosuodatinmääritykset. Hyötysovellusten muutokset voidaan tehdä näyttövalikon (OSD) tai navigointiohjaimen avulla, mutta ASUS DisplayWidget nopeuttaa ja helpottaa huomattavasti näiden asetusten käyttämistä ja säätämistä.


Ergonominen muotoilu 

ROG Strix XG258Q -näytössä on ergonomisesti muotoiltu jalusta, jonka kääntymistä, kallistuskulmaa ja korkeutta voi säätää monipuolisesti - näin saat aina parhaan mahdollisen katselukulman.


Kolmen vuoden premium-takuu - vaihdamme näyttösi uuteen kotiovellasi! 

ASUS huolehtii, että kaikki sen tuotteet läpikäyvät tiukan laaduntarkastuksen. Siitä huolimatta on mahdollista, että edistyksellisellä valmistustekniikalla tuotetuissa näytöissä esiintyy vikoja. Mikäli vika esiintyy takuun kattamien kolmen vuoden aikana, huoltohenkilökuntamme vaihtaa näyttösi uuteen paikan päällä haluamassasi osoitteessa. Sinun ei siis tarvitse odottaa viikkokausia, että näyttösi korjataan, vaan huoltohenkilökunta tulee nopeasti paikan päälle vaihtamaan tuotteesi. Voit siis käyttää ASUS-näyttöäsi turvallisin mielin! 

Tekniset Tiedot

Virkistystaajuus (Hz) 240
Näytön koko (tuumaa) 24.50
Resoluutio 1920 x 1080 (Full HD)
Näyttöteknologia G-SYNC
Paneelin tyyppi TN
Energialuokka F
Näytön kaarevuus Litteä
Kontrastisuhde 1000:1
Pivot ominaisuus Kyllä
Sisäänrakennetut kaiuttimet Ei
Väri Musta
VESA-standardi VESA 100 x 100
Kallistuskulma +20°~-5°
Tyyppi Pelinäyttö
Tuotekoodi XG258Q
Korkeus (mm) 330.6
Leveys (mm) 564.1
Syvyys (mm) 72.5
Paino (kg) 5.5
Valmistajan takuu (Kk) 36
EAN-koodi 4712900808186

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...