ASUS MB169B+ 15.6" MATKANÄYTTÖ

ASUS MB169B+ 15.6" MATKANÄYTTÖ

IPS, 60Hz
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Yksi johto riittää. 15,6 tuuman teräväpiirtonäyttö, jolle riittää yksi USB 3.0 -johto sekä virran että datan siirtoon. Tyylikäs ja ultrakannettava.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / ASUS MB169B+ 15.6" MATKANÄYTTÖ

Yksi johto riittää

15,6 tuuman teräväpiirtonäyttö, jolle riittää yksi USB 3.0 -johto sekä virran että datan siirtoon 


Tyylikäs ja ultrakannettava

Maailman ohuimmat ja kevyimmät USB-näytöt tyylikkäällä metalliviimeistelyllä

 

Sopeutuu käyttäjän tarpeisiin

Automaattisesti kääntyvä näyttö sekä ASUS Smart Case -suojus, joka toimii myös kahteen eri asentoon kääntyvänä jalustana 


Yksi johto riittää,ulkoisen näytön lisääminen ei ole ollut koskaan näin helppoa

15,6-tuumainen USB-virralla toimiva kannettava MB169B+-näyttö tarvitsee vain yhden USB-johdon videosignaalin ja virran siirtämiseen sekä pikselin Full teräväpiirtokuvan tuottamiseen. USB 3.0:n suuremman kaistanleveyden ansiosta laitteella olevat kuvat siiirtyvät näytölle todella nopeasti ja sulavasti, mikä mahdollistaa usean yhtäaikaisen näytön käyttämisen myös tien päällä. MB169B+ on lisäksi yhteensopiva myös USB 2.0 -porteilla varustettujen kannettavien ja pöytätietokoneiden kanssa*. 


Zen-laitteiden inspiroima, huipputyylikäs kannettava näyttö

Vain 8,5 mm (0,3 tuumaa) paksu MB169B+-näyttö heilauttaa vaakaa vain 800 gramman (1,76 paunaa) verran. Kyseessä on siis maailman ohuin ja kevyin näyttö, joka toimii lisänäyttönä tien päällä ja soveltuu erinomaisesti esitysten pitämiseen. 


Sopeutuu käyttäjän tarpeisiin -ASUSin EzLink-tekniikka parantaa tuottavuutta

MB169B+-näyttö hyödyntää ASUSin EzLink-tekniikkaa, joka siirtää grafiikan tuottamiseen vaadittuja laskentatehtäviä tietokoneelta suoraan näyttöön integroiduille laitteille. Tämän ansiosta yhdessä tietokoneessa voidaan käyttää samanaikaisesti – ja tietokoneen graafisesta suorituskyvystä huolimatta – jopa viittä MB169B+-näyttöä, kunhan vain tietokoneessa on riittävästi USB-portteja. Kun uusi MB169B+-näyttö kytketään tietokoneeseen tai irrotetaan siitä, EzLink palauttaa sovellusten ikkunoiden sijainnit automaattisesti ja kääntää kuvan automaattisesti vaaka- ja pystyasentoon.

Tekniset Tiedot

Virkistystaajuus (Hz) 60
Näytön koko (tuumaa) 15.60
Resoluutio 1920 x 1080 (Full HD)
Paneelin tyyppi IPS
Energialuokka F
Näytön kaarevuus Litteä
Kontrastisuhde 700:1
Pivot ominaisuus Ei
Sisäänrakennetut kaiuttimet Ei
Väri Musta
VESA-standardi ei
Tyyppi Näyttö
Tuotekoodi MB169B+
Korkeus (mm) 236
Leveys (mm) 379
Syvyys (mm) 8.5
Paino (kg) 0.8
Valmistajan takuu (Kk) 36
EAN-koodi 4712900071139

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...