ASUS TUF-RTX3080-O10G-V2-GAMING NÄYTÖNOHJAIN

ASUS TUF-RTX3080-O10G-V2-GAMING NÄYTÖNOHJAIN

Toimitetaan myymälästä
Verkkokaupan varastossa
Tilaustuote
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda

TUF Gaming GeForce RTX™ 3080 on riisuttu alkutekijöihinsä ja rakennettu sitten uudelleen tarjoamaan lisää luotettavaa tehoa ja jäähdytystä.

Kuvaus / ASUS TUF-RTX3080-O10G-V2-GAMING NÄYTÖNOHJAIN

TUF Gaming GeForce RTX™ 3080 on riisuttu alkutekijöihinsä ja rakennettu sitten uudelleen tarjoamaan lisää luotettavaa tehoa ja jäähdytystä. Uuden, kokometallisen kuoren alla on kolme tehokasta Axial-tech-tuuletinta, joissa on kestävät kaksoiskuulalaakerit. Tuuletinten pyöriminen on optimoitu vähentämään turbulensseja, ja pysäytystila seisauttaa kaikki kolme tuuletinta lämpötilan ollessa matala. Niiden alla GPU:n ja muistin erilliset jäähdytyssiilit pitävät lämpötilan kurissa. Muut ominaisuudet, kuten TUF-komponentit, Auto-Extreme-teknologia, uusi GPU-kannake ja taustalevyn tuuletusaukko tekevät TUFista varsinaisen voimanpesän. Jos etsit kokoonpanoosi uutta ”luottokorttia”, tässä se on.


  • NVIDIA Ampere Streaming Multiprocessor -teknologia: Maailman nopeimman ja tehokkaimman GPU:n taustalla toimiva uusi Ampere SM -teknologia tarjoaa kaksinkertaisen FP32-laskentatehon ja entistä paremman hyötysuhteen.
  • 2. sukupolven RT-ytimet: Koe kaksinkertainen teho 1. sukupolven RT-ytimiin verrattuna sekä rinnakkainen säteenseuranta ja varjostus, mikä nostaa suorituskyvyn aivan uudelle tasolle.
  • 3. sukupolven Tensor-ytimet: Koe jopa kaksinkertainen teho rakenteellisen harvennuksen ja DLSS:n kaltaisten kehittyneiden AI-algoritmien ansiosta. Jopa 8K-tarkkuutta tukevat ytimet parantavat massiivisesti pelisuorituskykyä ja tuovat uusia AI-kykyjä.
  • Tämä GeForce RTX 3080 -näytönohjain on LHR (lite hash rate) -versio, joka laskee arviolta 43 MH/s ETH-varmenteita.
  • Axial-tech-tuulettimia on säädetty uudelleen ja keskimmäisen tuulettimen suunta on käännetty turbulenssien vähentämiseksi.
  • Tuuletinten kaksoiskuulalaakerit kestävät jopa kaksi kertaa pitempään kuin liukulaakerit. • Sotilastason kondensaattorit ja muut TUF-komponentit parantavat kestävyyttä ja suorituskykyä.
  • GPU Tweak II tarjoaa helpon suorituskyvyn säädön, lämmönhallinnan sekä järjestelmän seurannan.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Näytönohjain (perhe) NVIDIA Geforce RTX
Vaadittu virtalähde 750W
Muistin määrä 10GB
Tyyppi Näytönohjain
Tuotekoodi 90YV0FB4-M0NM00
Korkeus (mm) 126.9
Leveys (mm) 51.6
Syvyys (mm) 299.9
Paino (kg) 1.4
Valmistajan takuu (Kk) 36
EAN-koodi 4711081322979
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...