ACER NITRO EG241 24" PELINÄYTTÖ

ACER NITRO EG241 24" PELINÄYTTÖ

VA, 165Hz
Varaa ja nouda

Nopeaa, sulavaa ja viiveetöntä FHD-pelaamista varten suunniteltu Acer Nitro EG241Y P -pelinäyttö tuottaa maksimaalisen viihdekokemuksen.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / ACER NITRO EG241 24" PELINÄYTTÖ

Nopeaa, sulavaa ja viiveetöntä FHD-pelaamista varten suunniteltu Acer Nitro EG241Y P -pelinäyttö tuottaa maksimaalisen viihdekokemuksen. AMD FreeSync Premium -teknologia, 165 Hz:n virkistystaajuus ja joukko silmiä suojaavia näyttöteknologioita varmistavat, että tämä ZeroFrame-kehyksillä ja VESA-kiinnikkeellä varustettu näyttö raivaa kaikki esteet graafisen seikkailusi tieltä.


23,8-tuumaisella Full HD -tarkkuuden (1920 x 1028) näytöllä pääset nauttimaan pikselintarkasta kuvasta, sillä näytön AMD FreeSync Premium -teknologia eliminoi kuvan repeilyn, 165 Hz:n virkistystaajuus pyörittää liikkuvaa kuvaa äärimmäisen sulavasti ja 1 ms:n (VRB) vasteaika minimoi nopeasti liikkuvan kuvan liikesumeuden. Samalla Acerin VisionCare-teknologiat auttavat minimoimaan silmien rasituksen, BlueLightShield-teknologia pienentää altistusta siniselle valolle, joten silmäsi eivät rasitu pidemmissäkään pelisessioissa. Acer ComfyView -teknologi sekä heijastamaton kuvapaneeli vähentävät valoheijastumia.


VESA-kiinnityksen tuki ja säädettävä kallistuskulma (–5°...–20°) auttavat löytämään mukavan katselukulman. Jos haluat käyttää useita näyttöjä rinnakkain, Nitro EG241Y P -näytön ZeroFrame-rakenne antaa valmiudet lähes saumattomalle kuvalle. Kuuden värisävyn värisäädön ansiosta voit kalibroida värintoiston ammattimaisen kuvaeditoinnin edellyttämälle tasolle. Lisäksi Nitro EG241Y P -näytössä on kaksi HDMI-porttia ja Display Port -liitäntä. Kahden 2 W:n kaiuttimen ansiosta et tarvitse erillisiä kaiuttimia.

Tekniset Tiedot

Availability Tämä tuote on ostettavissa vain myymälästä!
Virkistystaajuus (Hz) 165
Näytön koko (tuumaa) 23.80
Resoluutio 1920 x 1080 (Full HD)
Näyttöteknologia FreeSync
Paneelin tyyppi VA
Pivot ominaisuus Ei
Sisäänrakennetut kaiuttimet Kyllä
Väri Musta
VESA-standardi 75 x 75
Kallistuskulma -5-20
Tyyppi Pelinäyttö
Tuotekoodi UM.QE1EE.P01
Korkeus (mm) 417
Leveys (mm) 538
Syvyys (mm) 203
Paino (kg) 3.8
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4710886609223
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...