ONKYO TXRZ50 9.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

ONKYO TXRZ50 9.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

Musta
Tilaustuote
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää

Luo elokuvateatterimainen elämys kotiisi ja nauti 8K-laatuisesta kuvasta ja äänestä. Dolby Atmos, Dolby True HD ja DTS -tuettu.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / ONKYO TXRZ50 9.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

Klipsch Optimize Mode

Klipsch Optimize Mode -tilan avulla voit helposti integroida Klipsch Reference- ja Reference Premiere -kaiuttimet saumattomasti Onkyo AV-vastaanottimeesi. Klipsch ja Onkyo tekivät yhteistyötä toteuttaakseen tarkat jakoarvot tietyille uusille Reference Premiere -kaiuttimille. Nyt voit yksinkertaisesti valita kaiuttimien mallin, jota käytät kullekin yksittäiselle kanavalle, ja optimoitu jakoasetus otetaan käyttöön automaattisesti.


DIRAC Live Room -korjaus

Sisäänrakennettu, huippuluokan digitaalinen huonekorjaustekniikka parantaa äänen yleistä suorituskykyä. Dirac Live kalibroi äänen automaattisesti huoneessasi käyttämällä älypuhelinsovellustamme ja mukana tulevaa mikrofonia tai Dirac Live -pöytäkoneen tai kannettavan tietokoneen sovellusta* ja kolmannen osapuolen USB-mikrofonia (ei sisälly toimitukseen). Dirac Live vapauttaa kaiuttimiesi täyden potentiaalin missä tahansa kuuntelutilassa ja tarjoaa ainutlaatuisen kuuntelukokemuksen.

* Laitteen on oltava yhteydessä Internetiin ja samaan verkkoon kuin AVR:n.


Uskomaton 4K -pelikokemus

4K/120 mahdollistaa UHD-kuvien olevan veitsenteräviä; urheilu, toimintaelokuvat ja korkean suorituskyvyn pelaaminen paranevat merkittävästi. TX-RZ50 tukee korkeampaa suorituskykyä suoratoistolaitteista, kuten uusimmasta Apple TV:stä.


IMAX Enhanced

Tuo elämää suurempi koti. DTS -tekniikkaa käyttävä IMAX-tila tarjoaa lMAX Enhanced -sisältöä elokuvantekijöiden tarkoittamalla tavalla.


THX Certified

THX-sertifiointi varmistaa, että katselu- ja kuuntelukokemus on läpäissyt alan kriittiset standardit. Tulolähteestä ja kokoonpanostasi riippumatta Onkyo TX-RZ50 AV-vahvistimen THX-sertifioinnin ansiosta voit olla varma, että lähdemateriaaliin ei ole vaikutettu, mitään ei ole poistettu tai mitään ei ole lisätty.


HDMI 2.1 ja 8K

Onkyo TX-RZ50 AV-vahvistin tukee uusinta HDMI 2.1 -teknologiaa, joka mahdollistaa ainutlaatuisen yksityiskohtaisen ja mukaansatempaavan 8K-tarkkuuden ja dynaamiset HDR -formaatit. 8K60Hz-kuvan lisäksi se tukee 4K-kuvaa erittäin sulavalla 120 Hz virkistystaajuudella. HDMI 2.1 ja 8K takaavat huipputerävän ja sulavan kuvan nyt ja tulevaisuudessa.


Discrete Zone 2 HDMI-kytkentä

Määritä erilaisia Ultra High Definition -viihdevaihtoehtoja kahdessa eri huoneessa Onkyo-vastaanottimellasi. Katso elokuvaa kotiteatterissa, kun lapset katsovat piirettyjä huoneessaan.

Tekniset Tiedot

Bluetooth Kyllä
Äänilähdon kanavat 9.2 kanavaa
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Kyllä
Dolby True HD Kyllä
DTS Kyllä
HDMI -porttien määrä 8
WIFI Kyllä
Väri Musta
Tyyppi AV-Vahvistin
Tuotekoodi TXRZ50 9.2
Korkeus (mm) 201.5
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 398
Paino (kg) 14
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211159653

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...