ONKYO TXRZ50 9.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

ONKYO TXRZ50 9.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

Musta
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 1-5 arkipäivää.

Luo elokuvateatterimainen elämys kotiisi ja nauti 8K-laatuisesta kuvasta ja äänestä. Dolby Atmos, Dolby True HD ja DTS -tuettu.

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / ONKYO TXRZ50 9.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

Klipsch Optimize Mode

Klipsch Optimize Mode -tilan avulla voit helposti integroida Klipsch Reference- ja Reference Premiere -kaiuttimet saumattomasti Onkyo AV-vastaanottimeesi. Klipsch ja Onkyo tekivät yhteistyötä toteuttaakseen tarkat jakoarvot tietyille uusille Reference Premiere -kaiuttimille. Nyt voit yksinkertaisesti valita kaiuttimien mallin, jota käytät kullekin yksittäiselle kanavalle, ja optimoitu jakoasetus otetaan käyttöön automaattisesti.


DIRAC Live Room -korjaus

Sisäänrakennettu, huippuluokan digitaalinen huonekorjaustekniikka parantaa äänen yleistä suorituskykyä. Dirac Live kalibroi äänen automaattisesti huoneessasi käyttämällä älypuhelinsovellustamme ja mukana tulevaa mikrofonia tai Dirac Live -pöytäkoneen tai kannettavan tietokoneen sovellusta* ja kolmannen osapuolen USB-mikrofonia (ei sisälly toimitukseen). Dirac Live vapauttaa kaiuttimiesi täyden potentiaalin missä tahansa kuuntelutilassa ja tarjoaa ainutlaatuisen kuuntelukokemuksen.

* Laitteen on oltava yhteydessä Internetiin ja samaan verkkoon kuin AVR:n.


Uskomaton 4K -pelikokemus

4K/120 mahdollistaa UHD-kuvien olevan veitsenteräviä; urheilu, toimintaelokuvat ja korkean suorituskyvyn pelaaminen paranevat merkittävästi. TX-RZ50 tukee korkeampaa suorituskykyä suoratoistolaitteista, kuten uusimmasta Apple TV:stä.


IMAX Enhanced

Tuo elämää suurempi koti. DTS -tekniikkaa käyttävä IMAX-tila tarjoaa lMAX Enhanced -sisältöä elokuvantekijöiden tarkoittamalla tavalla.


THX Certified

THX-sertifiointi varmistaa, että katselu- ja kuuntelukokemus on läpäissyt alan kriittiset standardit. Tulolähteestä ja kokoonpanostasi riippumatta Onkyo TX-RZ50 AV-vahvistimen THX-sertifioinnin ansiosta voit olla varma, että lähdemateriaaliin ei ole vaikutettu, mitään ei ole poistettu tai mitään ei ole lisätty.


HDMI 2.1 ja 8K

Onkyo TX-RZ50 AV-vahvistin tukee uusinta HDMI 2.1 -teknologiaa, joka mahdollistaa ainutlaatuisen yksityiskohtaisen ja mukaansatempaavan 8K-tarkkuuden ja dynaamiset HDR -formaatit. 8K60Hz-kuvan lisäksi se tukee 4K-kuvaa erittäin sulavalla 120 Hz virkistystaajuudella. HDMI 2.1 ja 8K takaavat huipputerävän ja sulavan kuvan nyt ja tulevaisuudessa.


Discrete Zone 2 HDMI-kytkentä

Määritä erilaisia Ultra High Definition -viihdevaihtoehtoja kahdessa eri huoneessa Onkyo-vastaanottimellasi. Katso elokuvaa kotiteatterissa, kun lapset katsovat piirettyjä huoneessaan.

Tekniset Tiedot

Äänilähdon kanavat 9.2 kanavaa
Bluetooth Kyllä
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Kyllä
Dolby True HD Kyllä
DTS Kyllä
HDMI -porttien määrä 8
WIFI Kyllä
Väri Musta
Tyyppi AV-Vahvistin
Tuotekoodi TXRZ50 9.2
Korkeus (mm) 201.5
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 398
Paino (kg) 14
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211159653

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...