PIONEER PD-10AEM2S CD-SOITIN

PIONEER PD-10AEM2S CD-SOITIN

HOPEA
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 1-5 arkipäivää

Etsitkö hyvää, luotettavaa CD-soitinta? Kuulostaa helpolta, mutta ei ole sitä. Kaikki alkaa jo asemasta, joka on monissa tapauksissa kehitetty PC- tai muuta multimediakäyttöä varten, eikä niinkään CD:lle. 

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / PIONEER PD-10AEM2S CD-SOITIN

Etsitkö hyvää, luotettavaa CD-soitinta? Kuulostaa helpolta, mutta ei ole sitä. Kaikki alkaa jo asemasta, joka on monissa tapauksissa kehitetty PC- tai muuta multimediakäyttöä varten, eikä niinkään CD:lle. 


PD-10 AE:n Silent Drive -mekanismi on erilainen – yhtenä harvoista aidoista CD-asemista se kehitettiin erityisesti varmaan, matalakohinaiseen CD-analyysiin ja asennettiin keskelle vääntövarmaa teräslevykoteloa. Myöskään vahvasti mitoitettu verkkolaite ei tule suoraan tangolta, sama koskee muunninkorttia, joka tahdistaa modernin AKM-DAC 4482VT:n erityisen tarkalla kellolla: vain ±10 ppm:n poikkeamalla tavoitearvosta – parhaat edellytykset tarkasti kohdennettuun, luonnolliseen sointiin.


  • Mikäli olet CD-levyjen ystävä, on PD-10AE-soitin juuri sinua varten
  • Silent Drive -mekanismi on kehitetty erityisesti varmaan, matalakohinaiseen CD-toistoon ja asennettu keskelle vääntövarmaa teräslevykoteloa
  • Laajamittainen virtalähde on valmistettu standardien mukaan
  • Muunninkortti sisältää korkeatarkkuuskellon vain ±10 ppm:n poikkeamalla tavoitearvosta, taaten näin parhaat edellytykset tarkasti kohdennettuun, luonnolliseen sointiin


CD-levysoitin - Nautit huipputarkasta äänilevyn toistosta tällä laitteella.


Jäykkä alusta ja vähemmän tärinää

PD-10AE on kehitetty keskelle asennetulla vetolaitteella jäykemmän alustan luomiseksi ja vähentämään tärinää. Myös CD-soittimen pohja on valmistettu vääntöä kestävästä teräslevyrungosta paremman äänikokemuksen saamiseksi.


Optimoitu CD-levyille

Kaikkia CD-soittimia ei ole luotu samaan tapaan, useimmat niistä on usein kehitetty PC- tai muuhun multimediakäyttöön, mutta niitä ei ole optimoitu CD-levyille. Näin ei ole PD-10AE:n tapauksessa; tämä CD-soitin on kehitetty erityisesti luotettavaa, hiljaista CD-toistoa varten. Tämä varmistaa alkuperäisten artistien tallenteiden tarkimman toiston.


Suurikapasiteettinen EL-muuntaja

PD-10AE on varustettu laajamittaisella virtalähteellä ja muuntimella, jossa on moderni AKM-DAC 4482VT ja erittäin tarkka kellopulssi: vain ±10 ppm poikkeama nimellisarvosta. Tämä on ihanteellinen tarkasti kohdistettuun, luonnolliseen ääneen.


Automaattinen valmiustila

Automaattinen valmiustila voidaan ottaa käyttöön, jolloin soitin sammutetaan automaattisesti, kun se jätetään käyttämättömäksi.

Tekniset Tiedot

Langaton subwoofer Ei
Väri Hopea
Bluetooth EI
WIFI Ei
Kaukosäädin Kyllä
Tyyppi CD-soitin
Tuotekoodi PD-10AEM2S
Korkeus (mm) 103
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 290
Paino (kg) 5.1
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211155211
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...