SONY WF-1000XM4 TWS VASTAMELUKUULOKKEET

SONY WF-1000XM4 TWS VASTAMELUKUULOKKEET
-10%
SONY WF-1000XM4 TWS VASTAMELUKUULOKKEET

SONY WF-1000XM4 TWS VASTAMELUKUULOKKEET

MUSTA
Varaa ja nouda

Aidosti langattomat WF-1000XM4-kuulokkeet yhdistävät alan johtavan hälynpoiston ja korkealaatuisen äänen, älykkäät kuuntelutoiminnot, vedenpitävyyden, koko päivän akunkeston ja pitkäkestoisen kuuntelumukavuuden.

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / SONY WF-1000XM4 TWS VASTAMELUKUULOKKEET

Alan johtava vastamelutekniikka - nyt entistä parempana

WF-1000XM4-kuulokkeet on suunniteltu alusta asti uudelleen. Ominaisuuksiin lukeutuvat Sonyn kehittämä uusi integroitu V1-prosessori, joka poistaa hälyä entistä tehokkaammin, uusi suorituskykyisempi kaiutinelementti, ääntä tunnistavat mikrofonit sekä innovatiiviset melua eristävät korvatyynyt hyvällä istuvuudella.


Ensiluokkainen äänenlaatu

WF-1000XM4-kuulokkeet tukevat korkean resoluution langatonta äänentoistoa. Erikoisvalmisteisten 6 mm: n elementtien ansiosta ne tuottavat pienestä koostaan huolimatta dynaamisen äänen, ja kalvo toistaa täyteläiset bassoäänet. Integroitu V1-prosessori parantaa äänenlaatua, vähentää vääristymiä sekä mahdollistaa LDAC-koodekin ja DSEE Extremen käytön.


Entistä älykkäämpi kuuntelukokemus

Heti kun puhut jollekulle, Speak-to-Chat pysäyttää musiikin toiston automaattisesti ja päästää ympäristön ääniä sisään. Voit siis keskustella helposti koskematta kuulokkeisiin. Kun keskustelu päättyy, musiikin toisto jatkuu automaattisesti. Speak-to-Chat tunnistaa äänesi ja reagoi siihen. Se perustuu tarkkaan äänenkuuntelutekniikkaan, joka yhdistää neljä mikrofonia ja edistynyttä äänisignaalinkäsittelyä hyödyntävät anturit.


Taustaäänten hallinta mukautuu automaattisesti tilanteeseesi

Älykäs Adaptive Sound Control -toiminto tunnistaa, missä olet ja mitä teet, ja säätää ympäröivien äänten asetuksia parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen takaamiseksi.


Ylivoimainen puhelujen laatu

Tarkka äänenkuuntelutekniikka käyttää suuntamikrofoneja ja luujohtoanturia. Niiden avulla WF-1000XM4-kuulokkeet toistavat äänesi selkeästi handsfree-puheluissa - niin kotona kuin kahvilassakin. Vastamelutoiminnon ansiosta kuulet keskustelutoverisi äänen selkeästi myös hälyisessä ympäristössä.


Vedenpitävät kuulokkeet päivittäiseen käyttöön

IPX4-luokitus takaa, etteivät roiskeet ja hiki pysäytä kuulokkeita - voit siis rauhassa liikkua musiikin tahdissa.

Tekniset Tiedot

Availability Tämä tuote on ostettavissa vain myymälästä!
Väri Musta
Laitteen liitäntä Täysin langaton (True wireless)
Tuotteen tyyppi Nappikuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi TWS Kuulokkeet
Tuotekoodi WF1000XM4B
Paino (kg) 0.04
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4548736121140
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...