SONY WIC200 BLUETOOTH-KUULOKKEET

SONY WIC200 BLUETOOTH-KUULOKKEET

VALKOINEN
Varaa ja nouda
Langaton BLUETOOTH®-käyttö. Nyt voit unohtaa sotkeutuneet johdot ja irronneet liittimet. Liitä laitteesi langattomalla BLUETOOTH®-tekniikalla ja nauti virheettömästä äänentoistosta keskeytyksettä.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / SONY WIC200 BLUETOOTH-KUULOKKEET

Langaton BLUETOOTH®-käyttö
Nyt voit unohtaa sotkeutuneet johdot ja irronneet liittimet. Liitä laitteesi langattomalla BLUETOOTH®-tekniikalla ja nauti virheettömästä äänentoistosta keskeytyksettä.


15 tunnin akunkesto
Toistoaika on jopa 15 tuntia täydellä latauksella, joten voit kuunnella suosikkisoittolistojasi ja podcasteja koko päivän.


Virtaa pikalatauksella
Jos akku on vähissä, saat 60 minuuttia lisää toistoaikaa 10 minuutin pikalatauksella. Et siis kiireessäkään joudu luopumaan musiikin kuuntelusta. Jos aikaa on enemmän, voit ladata akun täyteen kolmessa tunnissa.


Kannettava ja joustava malli miellyttävään kuunteluun
Pehmeillä, joustavilla ja keveillä langattomilla WI-C200-nappikuulokkeilla voit kuunnella mukavasti missä ja milloin tahansa.


Sinulle sopiva tyyli
Mattapintaiset WI-C200-nappikuulokkeet ovat saatavana mustana ja valkoisena. Pelkistetyn tyylikkäät kuulokkeet sopivat varmasti tyyliisi.


Magneettisia korvanappeja on helppo kuljettaa
Korvanappien magneetit helpottavat kuljettamista ja varastointia.


Niskan taakse asettuva malli vapaaseen kuunteluun
Niskan taakse asettuva malli on mukavan kevyt ja pitää kuulokkeet poissa tieltä, joten voit nauttia täydellisestä vapaudesta musiikkia kuunnellessasi.


One touch -handsfree-puhelut
Haluatko soittaa ystävällesi yhdistetystä älypuhelimesta? Kosketa monitoimipainiketta ja aloita puhelu. Kun on aika lopettaa puhelu, paina vain painiketta uudelleen.


9 mm:n kaiutinelementit takaavat selkeän ja voimakkaan äänen
Kuunteletpa popkappaleita, klassisia konsertteja tai jazz-sooloja, 9 mm:n kaiutinelementit tuottavat dynaamisen kuuntelukokemuksen, syvän basson, terävän diskantin ja upean selkeyden.


Kätevät äänikomennot
Tarkista sääennuste, tuoreimmat uutiset ja käytä muita toimintoja ääniohjauksella. Käynnistä Siri tai Google Assistant koskettamalla monitoimipainiketta kahdesti.  

Tekniset Tiedot

Availability Tämä tuote on ostettavissa vain myymälästä!
Laitteen liitäntä Langaton
Väri Valkoinen
Tuotteen tyyppi Nappikuuloke
Vastamelu Ei
Tyyppi Langattomat kuulokkeet
Tuotekoodi WIC200
Korkeus (mm) 180
Leveys (mm) 80
Syvyys (mm) 20
Paino (kg) 0.02
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4548736099265
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...