SONY WH-XB900N BLUETOOTH-KUULOKKEET

SONY WH-XB900N BLUETOOTH-KUULOKKEET

MUSTA, VASTAMELU, EXTRA BASS
Varaa ja nouda
EXTRA BASS™ takaa syvän ja ytimekkään äänen. Sonyn EXTRA BASS™ -mallistoon kuuluvat taustahälyä poistavat WH-XB900N-kuulokkeet tehostavat matalia taajuuksia.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / SONY WH-XB900N BLUETOOTH-KUULOKKEET

EXTRA BASS™ takaa syvän ja ytimekkään äänen
Sonyn EXTRA BASS™ -mallistoon kuuluvat taustahälyä poistavat WH-XB900N-kuulokkeet tehostavat matalia taajuuksia. Kuulokekotelon erillinen bassokanava ja kaiutinelementtien ja tärykalvojen välinen ilmatiiviys tuottavat tarkan ja iskevän rytmin joka kappaleeseen. Samalla kuulokkeet säilyttävät lauluäänten selkeyden, mikä takaa ihastuttavan monipuolisen ja tasapainoisen kuuntelukokemuksen.


Hälynpoistotekniikka
Sulkeudu pois maailman melusta ja nauti omista yksityisbileistäsi digitaalisen hälynpoiston ja EXTRA BASS -äänen avulla.


Langatonta vapautta NFC:n ja Bluetoothin® avulla
Near Field Communication (NFC)- ja Bluetooth®-tekniikan ansiosta et tarvitse langallista yhteyttä ja monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-laitteella kaiuttimen N-merkintää ja aloita musiikkikokoelmasi suoratoisto. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Onnistuu, Muodosta vain Bluetooth®-yhteys, ja voit aloittaa suoratoiston.


Langaton suoratoisto Bluetooth®-yhteydellä
Suoratoista suosikkikappaleitasi Bluetooth®-yhteydellä pariliitetystä älypuhelimesta tai tablet-laitteesta.


NFC™ One touch nopeaan liitettävyyteen
Voit muodostaa nopean ja saumattoman Bluetooth®-yhteyden koskettamalla NFC™-laitteella rungon N-merkintää.


Pitkä akunkesto antaa virtaa koko päiväksi
Noin neljän tunnin lataus antaa virtaa koko päiväksi ja noin 30 tuntia3 toistoaikaa, joten voit jatkaa kuuntelua kappaleesta ja musiikkivalikoimasta toiseen. 10 minuutin pikalatauksella puolestaan saat jopa 60 minuuttia toistoaikaa.


Tyylikäs muotoilu ja pitkäkestoinen mukavuus
Yksinkertaisen tyylikkäät WH-XB900N-kuulokkeet sopivat aina tyyliisi – kotelon väritehoste piristää lookia. Pehmustettujen korvatyynyjen ansiosta voit nauttia pitkistäkin suosikkialbumeistasi mukavasti.


Taitettava malli tuo mukavuutta arkeen
Haluatko lopettaa musiikin kuuntelun hetkeksi? Taustahälyä poistavien WH-XB900N-kuulokkeiden taitettavan mallin ja kompaktin koon ansiosta ne voi asettaa laukkuun nopeasti ja helposti.


Helpot puhelut sisäisellä mikrofonilla
Puhuminen käy helposti kuulokkeiden kautta: sisäisen mikrofonin ansiosta voit käyttää niitä handsfree-puheluihin tiettyjen älypuhelinmallien kanssa. Vastaa puheluun kaksoisnapauttamalla kuulokkeiden oikeaa koteloa ja säädä äänenvoimakkuutta pyyhkäisemällä ylös tai alas.


Valinnat sormenpäilläsi
Vaihda kappaletta, lisää tai vähennä äänenvoimakkuutta, soita puheluita ja vastaa niihin napauttamalla tai pyyhkäisemällä kuulokekotelon kosketuspaneelia. Voit käyttää Quick Attention (Pikahuomio) -toimintoa koskettamalla oikeaa koteloa, jolloin äänenvoimakkuus pienenee välittömästi ja kuulet sinulle esitetyt kysymykset, rautatieaseman kuulutukset ja muut ympäristön äänet.


Pikahuomion avulla aloitat puhelun kosketuksella
Juttele ottamatta kuulokkeita päästäsi. Voit hiljentää äänenvoimakkuutta keskustelua varten koskettamalla oikeanpuoleisen kuulokkeen koteloa.


Sony | Headphones Connect -sovellus
Lataa Sony | Headphones Connect -sovellus ja räätälöi kuuntelukokemuksesi. Sovellus tarjoaa muun muassa taajuuskorjaimen äänitasojen säätöön sekä taustaäänten hallintaominaisuuden, joka automaattisesti säätää ääniasetukset tilanteen mukaan.


Käytä käteviä äänikomentoja
Hallinnoi aikataulujasi yhdistämällä älypuhelimen äänikomentosovellus kuulokkeiden sisäiseen mikrofoniin. Nauti viihteestä, pidä yhteyttä kavereihin, hanki tietoja, kuuntele musiikkia ja ilmoituksia sekä aseta muistutuksia.  

Tekniset Tiedot

Availability Tämä tuote on ostettavissa vain myymälästä!
Laitteen liitäntä Langaton
Väri Musta
Tuotteen tyyppi Sankakuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi Langattomat kuulokkeet
Tuotekoodi WHXB900N
Korkeus (mm) 241.3
Leveys (mm) 200
Syvyys (mm) 89
Paino (kg) 0.25
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4548736089648
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...