SONY UBPX500B 4K BLU-RAY -SOITIN

SONY UBPX500B 4K BLU-RAY -SOITIN

MUSTA
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää
Tämä 4K Ultra HD Blu-ray -soitin tuo sinut aitiopaikalle. Eläydy elokuviin ja TV-ohjelmiin suuren dynaamisen alueen ansiosta. Herätä elokuvat henkiin 4K HDR -laatuisina.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / SONY UBPX500B 4K BLU-RAY -SOITIN

Tämä 4K Ultra HD Blu-ray -soitin tuo sinut aitiopaikalle. Eläydy elokuviin ja TV-ohjelmiin suuren dynaamisen alueen ansiosta.


Herätä elokuvat henkiin 4K HDR -laatuisina
Asetu aitiopaikalle tämän 4K Ultra HD Blu-ray -soittimen avulla. Edistyksellinen tilaääni, 4K-tarkkuus ja eloisa suuren dynaamisen alueen kuva mahdollistavat ennenkokemattoman visuaalisen kokemuksen, joka tempaa mukaansa.


Upea 4K-tarkkuus kaikissa katsottavissa sisällöissä
UBP-X500-soitin skaalaa kaikki katsottavat sisällöt upeaan 4K-resoluutioon. Kohteet terävöityvät ja niitä parannetaan reaaliajassa, jotta voit nauttia yksityiskohtaisista kuvista korkean resoluution televisioille täydellisesti sopivalla tavalla.


Täyteläinen kuva kaikissa näytöissä
Katsele 4K HDR -elokuvia, vaikkei käytössäsi olisikaan HDR-televisiota, ja ihastele varjoisten ja kirkkaiden alueiden yksityiskohtaisuutta. HDR-SDR-muunto skaalaa älykkäästi HDR: n erittäin laajan kirkkausalueen SDR-kuvaksi ja varmistaa erinomaisen kuvanlaadun myös tavallisissa SDR-televisioissa.


Toista mitä tahansa
UBP-X500-soittimen teho peittoaa kevyesti 4K Ultra HD Blu-ray -levyt. Voit katsella ja kuunnella lähes mitä tahansa, kuten useimpia teräväpiirtovideo- ja -äänitiedostomuotoja. 

Tekniset Tiedot

Kaukosäädin Kyllä
Lapsilukko Kyllä
Tuetut kuvatiedostot JPEG (.jpg, .jpeg), GIF (.gif), PNG (.png), MPO MPF 3D (.mpo), BMP (.bmp)
Tuetut videoformaatit 3G2,3GP,3GPP,ASF,AVCHD,AVI,FLV,M2TS,M4V,MKV,MOV,MP4,MPEG,MPEG1,MPEG2,MPEG4,MPG,MTS,PS,TS,VC-1,VOB,VRO,XVID
Äänidekooderit AAC,AC3,AIFF,ALAC,DSD,FLAC,HE-AAC,LPCM,M4A,MKA,Vorbis,WMA,WMA-PRO
WIFI Ei
Väri Musta
Liitännät HDMI, USB, Ethernet
Tuetut levytyypit Ultra HD Blu-ray, Blu-ray, DVD, CD
Tyyppi Blu-Ray -soitin
Tuotekoodi UBPX500B
Korkeus (mm) 45
Leveys (mm) 320
Syvyys (mm) 212
Paino (kg) 1.4
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4548736081055
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...