AMT PAISTINPANNU 28CM

AMT PAISTINPANNU 28CM

AMTI-528
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 4-15 arkipäivää

Halkaisija 28cm

Tarttumaton ja kestävä pinnoite

The World's Best Pan -paistinpannu

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / AMT PAISTINPANNU 28CM

Poikkeuksellisen tukeva, tarttumattomaksi pinnoitettu paistinpannu saksalaiselta AMT Alumetall-Gießtechnikiltä. Käsin valettu alumiinirunko pitää muotonsa erittäin hyvin ja tuottaa tasaisen sekä reunoja myöten ulottuvan lämmönjaon. Erittäin suosittua ja lukuisia palkintoja voittanutta AMT-paistoastiasarjaa käytetään myös aktiivisessa kilpailukäytössä, mm. Saksan kokkimaajoukkueen toimesta ja sitä kutsutaankin vaatimattomasti lisänimellä THE WORLD'S BEST PAN.


Pinnoitetulla paistinpannulla on helppo paistaa kaikkia raaka-aineita ja se on tarkoitettu kovaan käyttöön. Pinnoite on kuitenkin kuluva osa ja huonosti ylikuumenemista kestävä osa, joten suosittelemme välttämään tyhjän pannun ylikuumentamista, teräviä metalliesineitä sekä tarpeetonta astianpesukoneen käyttöä. Tuote kestää konepesun, mutta käsin pesu pidentää pinnoitteen käyttöikää - ja tarttumaton paistinpannu on helppo sekä nopea pestä käsin.  • Halkaisija 28cm
  • Reunan korkeus: 5 cm
  • Voidaan käyttää uunissa (enintään 260° C, pannu ei saa olla tyhjä)

Tekniset Tiedot

Tyyppi Paistinpannu
Tuotekoodi I-528
Leveys (mm) 280
Syvyys (mm) 280
EAN-koodi 4250194621895
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...