BOSCH WDU8H542SN KUIVAAVA PESUKONE

BOSCH WDU8H542SN KUIVAAVA PESUKONE

Valkoinen
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 3-6 arkipäivää

Pesukapasiteetti 10 kg

Kuivauskapasiteetti 6 kg

Linkous 1400 k/min

Inverter-moottori

AutoDry-kuivaus

Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / BOSCH WDU8H542SN KUIVAAVA PESUKONE

Tällä tuotteella on 100 päivän palautusoikeus rekisteröidessäsi tuotteen osoitteessa https://www.bosch-home.fi/uutiset-ja-kampanjat/100-paivan-palautusoikeus kahden viikon kuluessa ostosta!Bosch WDU8H542SN kuivaava pesukone

Kuivaava pyykinpesukone erinomaisella kuivaus- ja pesuteholla sekä WiFi-yhteydellä etäohjaamiseen. Kosketuspainikkeiden ansiosta suuri LED-näyttö on todella helppokäyttöinen ja lukuisat vaihtoehdot ja toiminnot ovat aina näkyvissä.


Kuivaa yhtä hyvin kuin pesee

Eikö sinulla ole tilaa kuivausrummulle? Ei huolta. Boschin kuivaava pyykinpesukone AutoDry-toiminnolla kuivaa pyykin yhtä tehokkaasti kuin pesee sen. AutoDry tunnistaa automaattisesti milloin pyykkisi on täydellisen kuivaa mittaamalla pyykin kosteuspitoisuutta koko kuivausohjelman ajan. Valittavanasi on Wash&Dry -ohjelma jokaiselle tekstiilityypille. Vihdoin tarjolla on kuivaava pyykinpesukone, josta voit ottaa vaatteet suoraan käyttöösi. Pese ja kuivaa jopa 6 kg, tai pese 10 kg pyykkiä kerralla.


Toiminto tunnistaa automaattisesti, kun pyykkisi on kuivaa

Bosch AutoDry viimeistelee kuivauksen juuri haluamaasi tasoon, esimerkiksi silityskuivaksi, tai täysin kuivaksi ja viikkausvalmiiksi. Sen anturit seuraavat pyykin lämpötilaa ja kosteutta ja suojaavat pyykkiä korkeilta lämpötiloilta ja liialliselta kuivumiselta.


Säästää energiaa pestessäsi

Hybrid FlexAir -järjestelmän ansiosta kuivaava pesukone voi säästää automaattisesti jopa 34 % energiaa pesun aikana. Uusi hybridilämmitysjärjestelmä valitsee kuormituksesta riippuen älykkäästi energiatehokkaimman tilan: joko vakiotilan, jossa vesi lämmitetään normaalilla lämmityselementillä tai FlexAir-tilan, jossa vesi ruiskutetaan suoraan rumpuun ja rumpuun puhalletaan samanaikaisesti kuumaa ilmaa. 


Älykkäät kodinkoneet tekevät elämästä helpompaa

Tulevaisuus on täällä, kotiovellasi. Home Connect tuo älyteknologian kodinkoneisiisi. Nyt voit ohjata kotisi laitteita puhelimella tai tabletilla, päivittää laitteesi ohjelmiston ja saada käyttöösi hauskoja ja hyödyllisiä lisätoimintoja ja ohjelmia.


Wash and Dry - pese ja kuivaa 60 minuutissa

Nyt voit pestä ja kuivata täydellisesti vain tunnissa. Ohjelma soveltuu kevyesti likaisille vaatteille, jotka on valmistettu rumpukuivauksen kestävästä materiaalista, kuten puuvillasta ja pellavasta. Maksimitäyttömäärä on 1 kg.


Paras pesu ja kuivaus urheiluvaatteillesi

Ihanteellinen urheilu-, fleece- ja mikrokuituvaatteiden pesu- ja kuivausohjelma. Tällaiset vaatteet eiväy usein likaannu muusta kuin hiestä, joten nopea ja pesu ja huuhtelu on riittävät – tuloksena lyhytkestoinen ohjelma. Urheiluvaatteet on yleensä tehty synteettisistä kuiduista, jotka rypistyvät helspotis ja kärsivät liian kuumasta lämpötiloista. Tässä ohjelmassa lämpötilaa säädellään lisäämällä vettä rumpuun ennen linkousta.


Paras tapa täysin automaattiseen lianpoistoon

Loistavat pesutulokset onnistuvat nyt kuin lasten leikki. Täytä pesukoneen rumpu ja paina Start-painiketta. Pesukone säätää kaiken automaattisesti pyykin tarpeiden mukaisesti, riippuen kuidun tyypistä ja pyykin likaisuudesta. Tuloksena on takuulla täydellinen pesutulos, joka kerta.


EcoSilence Drive™

Tässä laitteessa on erittäin energiatehokas, hiljainen ja kestävä EcoSilence Drive™ ‑moottori, jolla on 10 vuoden takuu.


Pese 65% nopeammin lopputuloksesta tinkimättä.

SpeedPerfect erikoistoiminto on kehitetty tilanteisiin joissa aika ratkaisee. SpeedPerfect-toiminnon avulla voit lyhentää pesuaikaa jopa 65% säilyttäen pesutuloksen samana. Nopeutustoiminnon voi lisätä suurinpaan osaan pesuohjelmia ja se soveltuu kaikille pyykkimäärille ja tekstiilityypeille. Esimerkiksi valitsemalla Mix-ohjelman yhdessä SpeedPerfect-toiminnon kanssa peset jopa 4 kg pyykkiä vain 41 minuutissa.


HygieneCare

Ennen pesuohjelman alkua rumpuun lisättävä kuuma ilma sterilisoi vaatteita, jonka jälkeen ne voidaan pestä huoneenlämpöisellä pesuohjelmalla. Näin vähennetään energiankulutusta, mutta myös vaatteiden pesukulutusta.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Kuivaava pesukone
Tuotekoodi WDU8H542SN
Energialuokka D
Pesukapasiteetti (kg) 10
Kuivauskapasiteetti (kg) 6
Rummun tilavuus (l) 65
Linkous (k/min) 1400
Hiiliharjaton moottori Kyllä
Sisävalaistus Kyllä
Pesu- ja kuivausajan näyttö Kyllä
Ajastettu käynnistys Kyllä
Automaattiannostelu Ei
Höyrytoiminto Ei
WIFI Kyllä
Lämpöpumpputekniikka Ei
Kosteuden tunnistus Kyllä
Säätöjalat Kyllä
Pesuohjelmien lukumäärä 17
Äänitaso pesuvaiheessa (dB) 47
Äänitaso linkouksessa (dB) 70
Äänitaso kuivauksessa (dB) 60
Korkeus (mm) 848
Leveys (mm) 598
Syvyys (mm) 616
Paino (kg) 84.9
Valmistusmaa Kiina
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4242005332328

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...