BOSCH WAXH2KLOSN PESUKONE

BOSCH WAXH2KLOSN PESUKONE

Valkoinen
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 3-6 arkipäivää

Kapasiteetti 10 kg

Linkous 1600 k/min

Automaattinen annostelu

Hiiliharjaton moottori

Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / BOSCH WAXH2KLOSN PESUKONE

Tällä tuotteella on 100 päivän palautusoikeus rekisteröidessäsi tuotteen osoitteessa https://www.bosch-home.fi/uutiset-ja-kampanjat/100-paivan-palautusoikeus kahden viikon kuluessa ostosta!Bosch WAXH2KLOSN pesukone

Pyykinpesukone erinomaisella pesuteholla, automaattiannostelulla sekä WiFi-yhteydellä etäohjaamiseen. Suuri LED-näyttö ja valitsin ovat todella helppokäyttöisiä ja lukuisat vaihtoehdot ja toiminnot ovat aina näkyvissä.


Pesuaineen automaattinen annostelu

Oletko joskus laittanut pesuun liikaa pesuainetta tai liian vähän huuhteluainetta? Bosch i-DOS-automaattiannostelu varmistaa, että pyykkihuoltosi toimii parhaalla tehokkuudella. Kun täytät pesu- ja huuhteluaineen säiliöt kerran, i-DOS-anturit mittaavat ja annostelevat juuri oikean määrän pesuainetta ja vettä jokaisen pesun tarpeisiin – kerta toisensa jälkeen. Säästät pesuainetta ja turhien huuhtelujen tarve vähenee.


Bosch 4D Wash System

Boschin 4D Wash System lisää pyykinpesuun uuden ulottuvuuden. Erittäin tehokas 4D Wash System yhdistää Direct Water Spray -suihkutuksen ja ylimääräisen Spin Wash -toiminnon ja käyttää vettä ja pesuainetta tehokkaasti, parhain tuloksin. Tehokkaan vedenkäytön ja huolellisesti pesuaineen sekoittavan toiminnon lopputuloksena on täydellinen pesu, myös vaikka rumpu olisi täynnä. Hyvin likainen pyykki saattaa tarvita lisätehoa. Saat pesuun lisää tehoa, kun valitset Intensive Plus -vaihtoehdon.


Oikea pesuohjelma, joka kerta

Oikean pesuohjelman valinta voi olla sekavaa ja väärällä ohjelmalla ei aina tule täydellistä jälkeä. Boschin Home Connect -mobiilisovellus ja sen Easy Start -toiminto poistavat arvailun pesuohjelman valinnasta. Kerro sovellukselle, millaista pyykkiä peset ja miten likaista se on, niin sovellus kertoo oikean ohjelman jokaiselle pesutarpeelle, joka kerta.


Nyt voit pestä pyykin etänä

Kukaan ei pidä pyykinpesusta, etenkään pesukoneen odottelusta silloin, kun on kiire. Boschin Home Connect -sovelluksella varustetuilla pesukoneilla pyykinpesu on täydellisesti hallinnassasi. Voit ohjata pesukonettasi kätevästi etänä mobiililaitteellasi. Kun ohjaat pesukonetta etänä, voit hoitaa kotia juuri haluamallasi tavalla - myös vaikka et olisi itse kotona.


Paras tapa täysin automaattiseen lianpoistoon

Loistavat pesutulokset onnistuvat nyt kuin lasten leikki. Täytä pesukoneen rumpu ja paina Start-painiketta. Pesukone säätää kaiken automaattisesti pyykin tarpeiden mukaisesti, riippuen kuidun tyypistä ja pyykin likaisuudesta. Tuloksena on takuulla täydellinen pesutulos, joka kerta.


Takuulla hiljainen ja pitkäikäinen moottori

Älä anna pesukoneen tunkea illallispöytään. Boschin EcoSilence Drive™ on niin hiljainen, että saatat joskus unohtaa sen olevan päällä. Harjaton, energiatehokas moottori on toiminnassa hiljainen ja erittäin pitkäikäinen. Siinä on lisäksi 10 vuoden takuu osille.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Edestä täytettävä pesukone
Tuotekoodi WAXH2KLOSN
Energialuokka B
Täyttömäärä (kg) 10
Rummun tilavuus (l) 70
Linkous (k/min) 1600
Hiiliharjaton moottori Kyllä
Sisävalaistus Kyllä
Pesuajan näyttö Kyllä
Ajastettu käynnistys Kyllä
Automaattiannostelu Kyllä
Höyrytoiminto Ei
WIFI Kyllä
Säätöjalat Kyllä
Pesuohjelmien lukumäärä 15
Äänitaso pesuvaiheessa (dB) 49
Äänitaso linkouksessa (dB) 74
Korkeus (mm) 848
Leveys (mm) 598
Syvyys (mm) 590
Paino (kg) 81.9
Valmistusmaa Saksa
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4242005307548

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...