BOSCH MUMS2EW30 YLEISKONE

BOSCH MUMS2EW30 YLEISKONE

Valkoinen
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

Teho: 700 W 

3,8 l teräskulho 

Neljä nopeutta ja pulssitoiminto 

Patisserie-varustesarja, muovinen tehosekoitin ja lihamylly

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / BOSCH MUMS2EW30 YLEISKONE

Tällä tuotteella on 100 päivän palautusoikeus rekisteröidessäsi tuotteen osoitteessa https://www.bosch-home.fi/uutiset-ja-kampanjat/100-paivan-palautusoikeus kahden viikon kuluessa ostosta!


Bosch MUMS2EW30 MUM Serie yleiskone, 2 700W, Valkoinen

Monipuolinen ja samalla Boschin kompaktein yleiskone, jonka tehokas moottori (700 W) ja 3D PlanetaryMixing vaativille taikinoille ja nopeaan vaivaamiseen takaavat täydelliset tulokset. Helppoa ruoanvalmistusta neljän eri nopeuden ja Pulse-toiminnon avulla, kaikkein eniten tehoa vaativiin tehtäviin. Mukana patisserie-varustesarja, johon kuuluu vatkain, taikinakoukku ja sekoittaja täydelliseen leivontaan.Säilytyslokero johdolle laitteen sisällä.


Helppoa ruoanvalmistusta neljän eri nopeuden avulla.

Eri nopeudet mahdollistavat erilaisten ruokien valmistamisen. 4 eri nopeuden sekä Pulse-toiminnon avulla valmistat monenlaiset ruoat helposti.


Täydellinen lopputulos.

Optimoitu sekoitustapa, jossa vatkainosa liikkuu kolmeen suuntaan samanaikaisesti, takaa täydellisen lopputuloksen.


Kätevä säilytystila johdolle.

Tässä yleiskoneessa on oma lokero johdolle, joten laitteen säilyttäminen sujuu siistimmin.


Osat on helppo puhdistaa astianpesukoneessa.

Siivoaminen ja varusteiden tiskaaminen vievät usein paljon aikaa ruoanvalmistuksen jälkeen. Nyt sinulla on helpompaa. Suurin osa varusteista kestää pesun astianpesukoneessa, joten säästät aikaa loppusiivouksessa.


Kumijalat ovat tukevat ja turvalliset.

Maksimaalista turvallisuutta. Kumijalat takaavat, että yleiskoneesi seisoo tukevasti alustallaan ja ne estävät sen siirtymisen paikaltaan. Laitteessa on myös esto ylikierroksille sekä elektroninen turvakatkaisu, joka estää moottorin käynnistymisen yllättäen.


Mukana kaikki tarvittava leivontaan.

Älä anna vääränlaisten varusteiden pilata leivontaa. Leivontasarja, jossa on vispilä, taikinakoukku ja sekoittaja sopii monenlaiseen kayttöön ja takaa täydelliset tulokset. Näillä varusteilla valmistat niin marengin, kuivakakkutaikinat tai painavat hiivataikina vaivattomasti. Ja kaikki varusteet kestävät pesun astianpesukoneessa.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Yleiskone
Tuotekoodi MUMS2EW30
Väri Valkoinen
Kulhon tilavuus (l) 3.8
Pakkauksen sisältö Taikinakoukku, pallovispilä ja tehovispilä, vihannesleikkuri, muovinen tehosekoitin 1.25 l, lihamylly, läpinäkyvä kansi
Liitäntäteho (W) 700
Korkeus (mm) 266
Leveys (mm) 266
Syvyys (mm) 277
Paino (kg) 6.377
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4242005252336
Tuotenumero 116886

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...