SIEMENS TP505R01 KAHVIAUTOMAATTI

SIEMENS TP505R01 KAHVIAUTOMAATTI

SIEMENS TP505R01 KAHVIAUTOMAATTI

Musta/hopea
Tilaustuote
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää.

Kaksi kupillista kerralla 

coffeeSelect Display -kosketusnäyttö 

ceramDrive-mylly

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / SIEMENS TP505R01 KAHVIAUTOMAATTI

Siemens TP505R01 kahviautomaatti

Siemensin täysautomaattisessa kahvinkeittimessä on kansainväliset kahvierikoisuudet, intuitiivinen kosketusnäyttö ja valaistu kahvinkeitinalue. Siemensin täysautomaattiset espressokeittimet vakuuttavat sekä upeilla innovaatioilla että erinomaisen makuisella kahvilla tyylikkäässä muotoilussa.


CoffeeSelect-näyttö

CoffeeSelect-näytön ansiosta saat täydellisen kokemuksen yksinkertaisella kosketuksella. Intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta kaikki toiminnot ovat käytettävissä suoraan koskettamalla sensorin säätimiä – ainutlaatuinen yksinkertaisuus.


Kaikki napin painalluksella

Vahva espresso, kermainen cappuccino, latte macchiato vai kahvi kuumalla maidolla? OneTouch DoubleCupilla valittu juoma valmistetaan yksinkertaisella napin painalluksella. Niin yksinkertaista. Voit halutessasi valmistaa jopa kaksi kuppia samanaikaisesti.


iAroma

iAroma on vuorovaikutus keraamisen myllyn, älykkään lämmitysjärjestelmän, optimaalisen paineen ja korkealaatuisen haudutusyksikön välillä. Yhdessä ne tuovat esiin kaikki kahvipapujen maut ja antavat sinulle täydellisen espresson.


Hienoksi jauhettu, erityisen maukas

Laadukas ceramDrive-mylly jauhaa kahvipavut tasaisesti ja hienoksi, jotta kahvista kehittyy intensiivisempää makua ja täyteläistä aromia uuton aikana. Keraamiset hiomaterät ovat erittäin pitkäikäisiä.


Irrotettava haudutusyksikkö helpottaa puhdistusta

Jotta keitinyksikkö olisi puhdas ja hygieeninen, keitinyksikkö on täysin irrotettava. Poista vain keitinyksikkö, huuhtele se juoksevan veden alla ja aseta takaisin.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Kahviautomaatti
Tuotekoodi TP505R01
Väri Hopea/Musta
Korkeus (mm) 373
Leveys (mm) 276
Syvyys (mm) 452
Paino (kg) 8.4
Valmistusmaa Slovenia
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4242003911754
Tuotenumero 118390

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...