BOSCH MCM4 STYLINE MONITOIMIKONE

BOSCH MCM4 STYLINE MONITOIMIKONE

Valkoinen
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää

Teho: 700 W 

1,21 l kulho 

Kaksi nopeutta ja pitokytkin

Monipuoliset ja konepestävät varusteet

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / BOSCH MCM4 STYLINE MONITOIMIKONE

Tällä tuotteella on 100 päivän palautusoikeus rekisteröidessäsi tuotteen osoitteessa https://www.bosch-home.fi/uutiset-ja-kampanjat/100-paivan-palautusoikeus kahden viikon kuluessa ostosta!


Bosch MCM4 Styline Monitoimikone, 700 W, Valkoinen, Musta

Ruoanvalmistukseen ja leivontaan sopiva kompakti ja kätevä monitoimikone, jossa on tilaa säästävä lisävarustelaatikko. Tehokas 700W moottori antaa tehoa kaikkeen ruoanlaittoon ja 2 nopeussäätöä sekä pitokytkin tuovat joustavuutta. Mukana tulevat varusteet kestävät konepesun eli niiden käyttö ja puhdistus on helppoa ja mukavaa.


Varusteet säilyvät runkoon integroidussa säilytyslaatikossa.

Ei enää lisävarusteiden etsintää. Tämän laitteen tarvikkeet säilytät siististi laitteen sisällä. Kaikki osat säilyy tallessa, helposti löydettävissä ja aina käden ulottuvilla.


Helppo puhdistaa

Keittiön siistiminen ruoanvalmistuksen jälkeen on monesti vaivalloista ja aikaa vievää. Nyt tämä kuitenkin helpottuu, koska useimmat lisävarusteet kestävät pesun astianpesukoneessa jolloin säästät aikaasi huomattavasti.


Vakaa ja turvallisempi kumisten imujalkojen ansiosta

Joskus monitoimikone voi vaeltaa tiskin ympäri käytön aikana. Mutta tämä ongelma on nyt ohi. Kumiset imujalat saavat Boschin monitoimikoneen seisomaan tukevasti ja tukevasti pöydällä.


Ominaisuudet:


  • Moottoriteho: 700 W
  • 2 nopeussäätöä ja pitokytkin
  • Turvalukitus kannessa
  • Kumijalat
  • Tilaa säästävä design
  • Säilytyslaatikko varusteille laitteen sisällä
  • Mukana tulevat varusteet: Läpinäkyvä muovinen kulho: 2.3 l, jossa kansi ja kaksiosainen mitta-astiana toimiva syöttölaite, Raastinterä ja viipalointiterät (ohut/paksu), Hienonnusterä ja vaahdotuslevy

Tekniset Tiedot

Tyyppi Monitoimikone
Tuotekoodi MCM4000
Väri Valkoinen
Kulhon tilavuus (l) 1.21
Pakkauksen sisältö Kulho 2.3 l, jossa kansi ja kaksiosainen mitta-astiana toimiva syöttölaite, Raastinterä ja viipalointiterät (ohut/paksu), Hienonnusterä ja vaahdotuslevy
Liitäntäteho (W) 700
Korkeus (mm) 390
Leveys (mm) 240
Syvyys (mm) 215
Paino (kg) 3.495
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4242002542737
Tuotenumero 300234

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...