BRAUN 5/500 EPILAATTORI

BRAUN 5/500 EPILAATTORI

Tilaustuote
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää
Braun Silk-épil 5 Wet Dry -epilaattori poistaa lyhyet ihokarvat, joihin vaha ei tehoa ja antaa pitkäkestoisen, jopa neljä viikkoa kestävän sileyden.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / BRAUN 5/500 EPILAATTORI

Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaattori poistaa lyhyet ihokarvat, joihin vaha ei tehoa ja antaa pitkäkestoisen, jopa neljä viikkoa kestävän sileyden. Erityisesti uusille käyttäjille sopiva innovatiivinen SensoSmart-teknologia ohjaa epilointia varmistamalla oikean paineen ja poistaa entistä enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla. Johdoton ja täysin vesitiivis Wet & Dry -epilaattori sopii käytettäväksi kylvyssä tai suihkussa, jolloin ihokarvanpoisto on hellävaraista. Mukana kaksi lisäosaa kuten ihonmyötäinen kärkiosa.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Epilaattori
Tuotekoodi 5/500
Ladattava Kyllä
Korkeus (mm) 200
Leveys (mm) 65
Syvyys (mm) 65
Paino (kg) 0.49
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4210201190530
Tuotenumero 112215
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...