GRUNDIG GSBS23340FXN SIDE BY SIDE

GRUNDIG GSBS23340FXN SIDE BY SIDE

Hopea-Teräs
Tilaustuote
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää

Ääni 36 dB

Automaattinen sulatus

Lämpötilanäyttö

0 °C -tila-alue

Vesiautomaatti

Jääpala-automaatti

Korkeus 1790 mm

Leveys 919 mm

Syvyys 705 mm

Kiinteä vesiliitäntä

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / GRUNDIG GSBS23340FXN SIDE BY SIDE

Grundig GSBS 23340 FXN side by side -jääkaappipakastin, jonka säätöjä on helppo hallita ulkoisen näyttöpaneelin avulla. Jääkaapin vasemmassa ovessa on vesiautomaatti (tarvitsee vesiliitännän). Jääpalat tehdään pakastimessa olevaan lokeroon.


Jääkaappi

Jääkaapin tilavuus on 368 litraa ja tuuletin sekä MultiFlow takaavat tasaisen kylmäkierron. Jääkaapissa on lasihyllyt ja ovilokerot sekä pulloteline, Vitamin Care Zone sinisellä valolla ja 0-3⁰ C Super Fresh Zone.


Käytännöllinen valaistus

Jääkaapissa on sisäinen valkoinen LED-valaistus, joka on energiatehokas ja takaa puhtaan valon. Vitamin Care Zonessa on erikoisuutena aktiivinen sininen valo. Tässä osastossa sininen valo simuloi luonnollisia valaistusolosuhteita ja saa tuoreet vihannekset ja hedelmät säilyttämään erityisesti C-vitamiinit paremmin.


Super Freh zone

Super Fresh Zonessa lämpötila on juuri ja juuri jäätymispisteen yläpuolella. Tämä tarkoittaa, että lihat, kalat ja meijerituotteet säilyttävät täyteläisen maun, tuoreen ulkonäön ja ravintoarvot pidempään.


Pakastin

Pakastin on tilavuudeltaan 203 litraa hyllyillä ja vetolaatikoilla. Pakastimessa on myös automaattinen sulatus sekä isojen pakastusmäärien pakastukseen pikapakastus-toiminto. Aktivoimalla sen ennen uusien ja tuoreiden tuotteiden pakastamista järjestelmä nopeuttaa pakastamisprosessia, jotta niiden tuoreus ja raikkaus eivät kärsisi ja että jo pakastimessa olevat pakasteet pysyvät hyvinä.


Loma-toiminto

Kun lähdet matkoille tai olet pitkiä aikoja poissa kotoa, voit laittaa jääkaapissa päälle lomatoiminnon. Tällöin lämpötila pysyy jääkaapissa hieman +15⁰ C alapuolella, kun pakastin jatkaa toimintaansa normaalisti. Kaapissa on myös hälytystoiminto jos ovi jää vahingossa auki.


Tekniset Tiedot

Tyyppi Side by Side
Tuotekoodi GSBS23340FXN
Energialuokka E
Äänitaso (dB) 36
Väri Hopea-Teräs
Kiintea vesiliitäntä Kyllä
Vesiautomaatti Kyllä
Jääpala-automaatti Kyllä
Automaattinen sulatus Kyllä
0 °C -tila Kyllä
Lämpötilan näyttö Kyllä
Pulloteline Kyllä
WIFI Ei
Säätöjalat Kyllä
Siirtopyörät Ei
Jääkaapin tilavuus (l) 368
Pakastimen tilavuus (l) 203
Pakastusteho (kg/24h) 13
Korkeus (mm) 1790
Leveys (mm) 910
Syvyys (mm) 705
Paino (kg) 118.7
Valmistusmaa Turkki
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4013833051060
Tuotenumero 116773

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...