REMINGTON EP7500 EPILAATTORI

REMINGTON EP7500 EPILAATTORI

Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää.
5-in-1 viisi eri vaihtopäätä 
Poistaa jopa 60 % enemmän ihokarvoja 
Kohdevalo

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / REMINGTON EP7500 EPILAATTORI

Jos kaipaat pitkäkestoisesti sileää ihoa, Smooth & Silky EP5 5-in-1 -epilaattori on Sinun valintasi.

Tämä uusi, edistyksellinen epilaattori on kehitetty tarjoamaan entistäkin sileämpiä lopputuloksia aiempaakin miellyttävämmin. Sen lisäksi, että voit nauttia sileästä ihosta jopa neljän viikon ajan, EP5 5-in-1 -epilaattorin ominaisuuksiin kuulu myös nopeampi suorituskyky, sillä se poistaa 60 % enemmän ihokarvoja vain yhdellä vedolla. Ihokarvojen poisto ei siis vain säästä aikaasi, vaan saat myös todella pitkäkestoisen, sileän tuloksen. Kohdevalon ansiosta näet tarkasti jokaisen ihokarvan, niin ettei yksikään jää huomaamatta.


Ihokarvojen poisto ei saisi olla epämiellyttävää, niinpä laitteessa onkin 40 tehokasta pinsettiä, jotka tarttuvat hienoimpaankin ihokarvaan ja poistavat sen nopeasti ja helposti. Voit valita viidestä erilaisesta ajopäästä juuri sen oikean: Erikoismuotoiltu Ultimate Contour -ajopää, tarkkuusajopää pienemmille ihoalueille, Ladyshaver-ajopää ja bikinialueen kampaosa. Kosteuttavaa Aloe veraa sisältävä hierova ajopää on tarkoitettu erityisen hellävaraiseen ihokarvanpoistoon.Sileä iho jopa aiempaakin nopeammin: tavoittaa 60 % enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla

Smooth & Silky EP5 5-in-1 -epilaattori poistaa jopa 60 % enemmän ihokarvoja - juuriaan myöten ja vain yhdellä vedolla. Kohdevalon ansiosta yksikään ihokarva ei jää Sinulta huomaamatta, ja voit nauttia silkinsileästä ihosta jopa neljän viikon ajan.
Viiden ajopään ansiosta saat aina täydellisen, sileän tuloksen

Valitse viidestä erilaisesta vaihtopäästä käsiteltävän ihoalueen mukaan. Valitse uusi, erikoismuotoiltu Ultimate Contour -ajopää, Aloe veraa sisältävä hierova ajopää, Ladyshaver-ajopää, bikinialueen kampaosa tai tarkkuusajopää pienemmille ihoalueille.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Epilaattori
Tuotekoodi EP7500
Ladattava Ei
Korkeus (mm) 130
Leveys (mm) 57
Syvyys (mm) 30
Paino (kg) 0.2
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4008496985791
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...