REMINGTON F4000 PARRANAJOKONE

REMINGTON F4000 PARRANAJOKONE

Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää
Vesipestävä ja ladattava 
45 minuutin ajoaika 
ControlCut -tarkkuuskampa ja leikkaava trimmeri 
ConstantContour -ajopää

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / REMINGTON F4000 PARRANAJOKONE

Tavoita jopa kaikkein ihonmyötäisimmät partakarvat Remingtonin uuden Style Series -sarjan F4-parranajokoneella.

Tämä Remington Style Series -sarjan parranajokone tarjoaa Sinulle kaiken mitä tarvitset niin tarkkaan sileään ajoon kuin muodikkaan 3 päivän sängen muotoiluun. Täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat hyvin trimmatun lookin ilman sileäajon vaivannäköä tai ihoärsytystä.

ControlCut-teknologia tarjoaa sekä tarkkuuskamman että leikkaavan trimmerin, minkä ansiosta terät nostavat ja leikkaavat kaikkein ihonmyötäisimmätkin partakarvat, niin että sileä ajotulos on täydellinen.

Olipa tyylivalintasi mikä hyvänsä, voit toteuttaa yksilöllisen lookisi helposti F4:n lukuisien eri muotoiluominaisuuksien ansiosta. Niinä päivinä, jolloin et välitä täysin sileästä leuasta, erillinen muotoiluosa tarjoaa mahdollisuuden 3 päivän sänki -lookiin. Tarkkuustrimmerin avulla siistit ja rajaat helposti ja tarkasti. ConstantContour-ominaisuus ja keinuva kaulaosa takaavat hyvän suorituskyvyn hankalissakin kohdissa leuan ja leukaperien alueella: maksimaalinen tarkkuus ihoa ärsyttämättä.

Tämä parranajokone ei ole pelkästään muotoilun mestari, vaan se tarjoaa myös äärimmäistä tehokkuutta 45 minuutin ajoajalla, ja täysin vedenkestävänä se on helppoa ja nopea puhdistaa.

Style Series F4: Sinulle, joka ainoa päivä!


ControlCut-teknologian ansiosta pääset käsiksi kaikkein ihonmyötäisimpiinkin partakarvoihin On sähköparranajokoneita, joiden leikkaustarkkuudessa on toivomisen varaa. Remingtonin F4:n mukana tulee kuitenkin ControlCut-teknologiaan kuuluvat tarkkuuskampa ja leikkaava trimmeri, joten se on täydellinen partakone niille, joille kelpaa vain moitteeton ajotulos. F4 on myös todella monikäyttöinen, sillä siihen kuuluu myös erillinen muotoiluosa kolmen päivän sängelle.


ConstantContour-teknologian ansiosta terät ja ajopää myötäilevät tarkasti kasvojen muotoa ConstantContour-ominaisuuden ansiosta ajopää myötäilee vaivatta kasvojesi muotoa. Terät liukuvat helposti ihoa myötäillen niin leuassa, poskilla kuin leukaperissäkin, niin että yksikään partakarva ei jää tavoittamatta.\nSinun ei myöskään tarvitse ajella useampaan kertaan hankalimpiakaan alueita eikä vaihdella ajokulmaa, sillä F4 seuraa kasojesi jokaista piirrettä keinuvan kaulaosansa ja ConstantContour-teknologian ansiosta.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Parranajokone
Tuotekoodi F4000
Ladattava Kyllä
Vesipestävä Kyllä
Huoltokeskus Ei
Korkeus (mm) 155
Leveys (mm) 62
Syvyys (mm) 40
Paino (kg) 0.2
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4008496984794
Tuotenumero 118260
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...