REMINGTON XR1550 PARRANAJOKONE

REMINGTON XR1550 PARRANAJOKONE

Musta/punainen
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää

Vesipestävä

Joustava ajopää

60 min käyttöaika

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / REMINGTON XR1550 PARRANAJOKONE

Remington XR1550 Ultimate Series R8 parranajokone

Remingtonin Ultimate Series R8 -parranajokone tarjoaa todella pehmeän ja puhtaan ajotuloksen. Tyylikkäällä muotoillulla parranajokoneella on ensiluokkainen ulkonäkö ja suorituskyky.


Tarkempi parranajo

Ultimate Series R8 on varustettu LiftLogic-leikkuuterillä – ensimmäinen terä nostaa sängen ylös, jotta toinen terä voi leikata sen lähempänä ihoa. Kaikki mahdollisimman yksinkertaiseen ja läheiseen parranajokokemukseen.


Säädettävä trimmeri

Mukana tulevalla säädettävällä trimmerillä voit helposti leikata pidemmät parran säikeet tai muotoilla pulisonkiasi – täydellinen monipuoliseen muotoiluun.


Joustava ajopää

Ultimate Series R8 -parranajokone mukautuu kasvosi muotoihin. Joustava pää mukautuu ja pääsee helposti käsiksi leukalinjan, poskipäiden ja kaulan ympärille, mikä antaa sinulle maksimaalisen kontaktin ja mukavuuden jokaisen ääriviivan ympärillä.


1 tunnin parranajo

Tehokas litiumakku tarjoaa vaikuttavan 60 minuutin käyttöajan useisiin ajoajoihin latausten välillä. LED-merkkivalo näyttää helposti, kuinka paljon virtaa akussa on jäljellä. Jos tarvitset hieman lisäaikaa, älykäs 5 minuutin pikalataus riittää yhdelle parranajolle.


Märkä- ja kuivaajokäyttöön

Ultimate Series R8 on 100 % vedenpitävä, joten se on ihanteellinen sekä märkä- että kuivakäyttöön. Tätä parranajokonetta voidaan käyttää parranajogeelin tai -vaahdon kanssa ja jopa suihkussa, jos haluat lyhentää aamurutiiniasi. Jotta parranajokone pysyy tuoreena käyttökertojen välillä, puhdista se hanan alla.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Partakone
Tuotekoodi XR1550
Ladattava Kyllä
Vesipestävä Kyllä
Korkeus (mm) 168
Leveys (mm) 59
Syvyys (mm) 80
Paino (kg) 0.2
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4008496981052
Tuotenumero 118259

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...