REMINGTON MB350L PARTATRIMMERI

REMINGTON MB350L PARTATRIMMERI

Musta
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää.

9 erilaista pituusasetusta trimmaukselle

Keraamiset terät

60 min käyttöaika

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / REMINGTON MB350L PARTATRIMMERI

Remington MB350L Lithium Beard Barba partatrimmeri

Tee parran muotoilusta helppoa ja hauskaa Remingtonin Lithium Beard Barballa. Tehokkaan litiumpariston ansiosta tämän partatrimmerin kapasiteetti on jopa 60 minuuttia, joten voit käyttää sitä monta kertaa latausten välillä. Säädettävä kampa voidaan säätää yhdeksään eri pituuteen: 1,5 - 18 mm, jotta saat juuri sinulle sopivan parran pituuden.


Tarkkaa trimmausta

Edistykselliset keraamisella pinnoitteella päällystetyt terät on suunniteltu olemaan vahvempia ja kestävämpiä ammattimaista suorituskykyä varten. Tiedämme, että on tärkeää pitää partasi oikean näköisenä, joten sen mukana tulee EDGEStyler-partakampa, joka auttaa sinua muotoilemaan partasi, viikset ja pulisongit ja varmistamaan, että ne pysyvät symmetrisinä. Kasvojen hiukset ovat sinulle yksilöllisiä - ja Lithium Beard Barba auttaa pitämään ne sellaisena!.


Kampa 9 pituudella

Säädettävä kampa antaa sinulle mahdollisuuden valita sinulle sopivan pituuden, valitse yhdeksästä eri pituudesta 1,5–18 mm. EDGEStyler-lisävarusteen avulla saat apua partasi monipuoliseen ulkoasuun. Partakampa varmistaa symmetrian ja auttaa luomaan mukavia suoria linjoja.


Edistyksellinen keraaminen pinnoite

Saat tuon raikkaan tunteen joka kerta, kun trimmaa Lithium Beard Barban edistyksellisillä keraamisilla pinnoitteilla. Ne ovat kestävämpiä ja vahvempia kuin perinteinen teräs, mikä auttaa veitset pysymään terävinä ja tarkkoina.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Partatrimmeri
Tuotekoodi MB350L
Ladattava Kyllä
Korkeus (mm) 175
Leveys (mm) 45
Syvyys (mm) 48
Paino (kg) 0.15
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4008496976119
Tuotenumero 115616

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...