MIELE FNS4782E PAKASTINKAAPPI

MIELE FNS4782E PAKASTINKAAPPI
Äänitaso 38dB
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Osta vapaasti sijoitettava Miele jääkaappi, jääpakastinkaappi tai pakastin ja saat 125€ rahaa takaisin, kun rekisteröit tuotteen osoitteessa https://www.miele.fi/! Kampanja on voimassa 1.5. - 31.8.2024.


Ääni 38 dB

NoFrost-automaattisulatus

Miele@Home

Korkeus 1850 mm

Leveys 600 mm

Syvyys 675 mm

Pakastusteho 18 kg/vrk

Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Kuvaus / MIELE FNS4782E PAKASTINKAAPPI

Osta vapaasti sijoitettava Miele jääkaappi, jääpakastinkaappi tai pakastin ja saat 125€ rahaa takaisin, kun rekisteröit tuotteen osoitteessa https://www.miele.fi/! Kampanja on voimassa 1.5. - 31.8.2024.


VarioRoom

VarioRoom-sisätilan ansiosta voit säilyttää suurikokoisiakin pakasteita helposti. Laatikoita voi siirtää tai ne voi ottaa kokonaan pois, jos pakasteiden säilytys sitä edellyttää. Voit säätää pakastimesi sisätilan juuri omien tarpeidesi mukaiseksi.


NoFrost automaattinen sulatus

NoFrost-järjestelmän ansioista sinun ei enää koskaan tarvitse sulattaa Miele-kylmälaitettasi. Ilmankierrätyksen ansiosta kylmä ja kuiva ilma jakautuu tasaisesti koko sisätilaan, mikä ehkäisee jään muodostumista. Näin pakasteisiinkaan ei kerry jäätä, ja pakastuslalatikotkin avautuvat ja sulkeutuvat helpommin, kun pakastimen sisäpinnoilla ei ole jäätä. NoFrost tekee pakastamisesta helppoa ja säästää sinulta sulattamisen vaivan, ikuisiksi ajoiksi.


SuperFreeze

Pakastimen nopea jäädytys SuperFreeze-teknologialla takaa sinulle nopeasti ja hellävaraisesti jäätyvän ruoan.


SoftClose

SoftClose-sulkeutumismekanismi on Mielen kehittämä innovatiivinen ratkaisu, jolla jääkaapin ja pakastimen ovet sulkeutuvat hiljaa ja itsestään. Ovi sulkeutuu automaattisesti, kun se on auki enintään 30º kulmassa. SoftClose-mekanismi sulkee ovet pehmeästi, jolloin vältetään ovihyllyjen pullojen ja tölkkien kilinä ja kolina. 


Party-tila

Party-tila on kätevä, kun haluatpakastaa suuria määriä ruokaa ja juomaa kerralla ja tehdä jääpaloja, esimerkiksi kun tulossa on paljon vieraita. SuperFeeze kytkeytyy päälle automaattisesti: pakastin jäähtyy nopeasti kylmimpään mahdolliseen lämpötilaan.


Tunnelmallinen valaistus 

Epäsuora valo on tunnelmallinen ja korostaa materiaalien korkeaa laatua. LED-valoja ei tarvitse huoltaa, ja ne valaisevat laitteen sisätilan täydellisesti. Tavanomaisiin lamppuihin verrattuna LED-valot ovat erityisen energiatehokkaita pitkäikäisiä.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Pakastinkaappi
Tuotekoodi FNS4782E
Energialuokka E
Äänitaso (dB) 38
Väri Teräs
Vaatii kalusteoven Ei
Automaattinen sulatus Kyllä
Lämpötilan näyttö Kyllä
WIFI Kyllä
Säätöjalat Kyllä
Siirtopyörät Kyllä
Oven saranointi Vasen
Kätisyys vaihdettavissa Kyllä
Tilavuus (l) 278
Pakastusteho (kg/24h) 18
Korkeus (mm) 1850
Leveys (mm) 600
Syvyys (mm) 675
Paino (kg) 85.5
Valmistusmaa Saksa
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4002516517412

Liitteet

document-download
Käyttöohje
document-download
Energiamerkintä
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...