MIELE H2860BP ERILLISUUNI

MIELE H2860BP ERILLISUUNI

Musta
Tilaustuote
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää
Pyrolyysi -puhdistus
SoftOpen -uunin luukku
Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / MIELE H2860BP ERILLISUUNI

Vaivaton puhdistaa

Helpompaan arkeen: pyrolyysitoiminnon aikana kaikki ruokaroiskeet palavat tuhkaksi, jolloin ne on helppo pyyhkäistä pinnoilta jälkeä jättämättä, nopeasti ja vaivattomasti. Toisin sanoen, et joudu enää tuntikausia jynssäämään uunia puhtaaksi syövyttävillä puhdistusaineilla. Joissakin malleissa myös osan varusteista voi jättää uuniin pyrolyysitoiminnon ajaksi, mikä helpottaa puhdistusta entisestään.Jätä ajanhallinta uunin huoleksi

Aseta aloitusaika, lopetusaika tai valmistuksen kesto, niin ruoka on valmista juuri haluamallasi hetkellä. Valmistustoiminto päättyy automaattisesti, kun asettamasi aika on kulunut. Myös sisäänrakennettu hälytyskello on kätevä apu monissa tilanteissa. Kaiken lisäksi kellonaika pysyy muistissa jopa noin 150 tunnin sähkökatkon ajan.Turvallinen tilanteessa kuin tilanteessa

Entistä turvallisempi: voit lukita laitteen yhdellä painalluksella, jotta esim. lapset eivät pääse vahingossa muuttamaan asetuksia. Hätätilanteita varten Mielen laitteissa on turvakatkaisin, joka kytkee uunin automaattisesti pois päältä, kun maksimitoiminta-aika on kulunut. Näin uunista ei aiheudu vaaraa, vaikka unohtaisitkin kytkeä sen pois päältä.Poikkeuksellisen energiatehokas

Poikkeuksellisen alhainen energiankulutus: lähes kaikki uudet uunimme kuuluvat energiatehokkuusluokkaan A+. Energiansäästö on sitä luokkaa, että sekä luonto että lompakkosi kiittävät.Toiminnot:


  • Eco-kiertoilma: Äärimmäisen energiatehokas: mehukkaat paistit tai herkulliset leivonnaiset kypsyvät juuri sopivan kypsiksi.
  • Grilli laaja: Monipuolinen: sopii erinomaisesti esim. pihvien, makkaroiden tai vartaiden grillaukseen isommalle joukolle.
  • Kiertoilma plus: Täydellisen lempeä ja hiljainen: leivonnaisten ja lihan hellävaraiseen paistoon kahdella tasolla samanaikaisesti.
  • Tehopaisto: Rapea pohja, herkullinen ja mehevä täyte: pizza, piiraat tai raikkaat hedelmäpiirakat.
  • Ylä- ja alalämpö: Monikäyttöinen, perinteinen uunitoiminto: sopii erinomaisesti perinteiseen leivontaan ja paistamiseen.
  • Alalämpö: Yksilöllisiin tarpeisiin: ruoan kypsennykseen vesihauteessa tai ruskistukseen alapuolelta.
  • Kiertoilmagrillaus: Rapea pinta, mehukas sisältä: sopii kanalle, ankalle, sianpotkalle, paistirullille ja monille muille liharuuille.
  • Booster: Kiireisille, jos ruoanlaittoon käytettävä aika on kortilla, arvostat varmasti tätä toimintoa.


Tekniset Tiedot

Tyyppi Erillisuuni
Tuotekoodi H2860BP
Energialuokka A+
Väri Musta
Sisään painettavat kytkimet Kyllä
Kosketusnäyttö Ei
Kiertoilma Kyllä
Kiertoilmavastus Kyllä
Paistolämpömittari Ei
Mikrotoiminto Ei
Höyrytoiminto Ei
Grillitoiminto Kyllä
Sous vide -toiminto Ei
Pyrolyysipuhdistus Kyllä
WIFI Ei
Teleskooppikannattimet Kyllä
Irrotettavat peltien kannattimet Kyllä
Uunin lämpötila max. (°C) 250
Uunipeltien lukumäärä 2
Uuniritilä Kyllä
Uunin tilavuus (l) 76
Liitäntäteho (W) 3600
Korkeus (mm) 596
Leveys (mm) 595
Syvyys (mm) 568
Paino (kg) 43
Valmistusmaa Saksa
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4002516171690

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...