MIELE KM7697FL INDUKTIOTASO

MIELE KM7697FL INDUKTIOTASO

Musta
Toimitetaan myymälästä
Verkkokaupan varastossa
Tilaustuote
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda

Leveys 94 cm

Hipaisupainikkeet

Twin Booster

Huullos- tai pinta-asennettava

Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Kuvaus / MIELE KM7697FL INDUKTIOTASO

Miele KM7697FL induktiotaso

Mielen tyylikkäässä induktiotasossa on koko keittotason pinta yhtä induktioaluetta, jolloin voit asettaa kattilat ja pannut mihin kohtaa vain. 


SmartSelect

SmartSelect-kiertovalitsimilla valitset tehot ja ajat helposti ja nopeasti. Jokaisella keittoalueella on keltaisella taustavalaistu numeronäyttö, joka näkyy helposti joka suunnasta. SmartSelectin avulla kolminumeroisen ajastimen, hälytyskellon tai automaattisen pois päältä kytkeytymisajan valinta käy helposti.


Voit yhdistää SmartLine-laitteiden kanssa

Ainutlaatuista keittiömuotoilua: Mielen keittotasot ja SmartLine-laitteet ovat kaikki yhtä syviä, joten niitä voi yhdistellä saumattomasti. Lukuisten yhdistelmävaihtoehtojen ansiosta saat keittiöstäsi juuri oman makusi ja tarpeidesi mukaisen. Mielen 60 cm leveisiin induktiokeittotasoihin voi helposti yhdistää myös Miele CSDA 7000 downdraft-liesituulettimen, jossa älykäs teknologia kohtaa edistyksellisen muotoilun.  


Älykäs ja intuitiivinen

Joustava keittotaso, joustava käyttö: älykkäässä kattilantunnistustoiminnossa ohjauskenttä siirtyy kattilan tai pannun mukana. Ohjauskenttä näkyy vain kohdissa, joissa on kattila tai pannu. Kun siirrät astiaa, numeronäyttö siirtyy mukana. Koontunnistustoiminto mahdollistaa erittäin tehokkaan energiankulutuksen. Kaikissa alueettomissa induktiokeittotasoissamme on älykäs kattilantunnistus.


Twin Booster

Kun haluat kuumentaa nopeasti: Mielen tehokkaalla TwinBooster-toiminnolla voit tarvittaessa keskittää kahden keittoalueen tehon yhteen alueeseen. Vaihtoehtoisesti saat lisää joustoa ruoanvalmistukseen jakamalla induktiotehon yksilöllisesti.


Lisää käyttömukavuutta

Entistä kätevämpään ruoanvalmistukseen: Stop & Go -toiminnolla voit yhden painikkeen painalluksella alentaa kaikkien keittoalueen tehon teholle 1, jos joudut poistumaan keittotason luota hetkeksi. Lämpimänäpitotoiminto pitää ruoan tarjoilulämpötilassa. Käytössäsi on myös ajastin, jolla voit asettaa keittoalueen kytkeytymään automaattisesti pois päältä valitsemasi ajan kuluttua. Recall-toiminto pitää asetuksesi muistissa 10 sekunnin ajan.


Älykäs ohjaus

Voit keskittyä ruokaan: Con@ctivity-toiminnon ansiosta liesituulettimesi tietää aina, mitä tehdä. Kun kytket keittotason päälle tai pois päältä, liesituuletin reagoi automaattisesti. Imuteho säätyy aina sen mukaan, mitä keittotasolla tapahtuu, ja keittiön ilma pysyy miellyttävänä. Laitteet viestivät keskenään WiFi-verkossa. Con@ctivityn avulla voit liittää sekä liesituulettimen että keittotason Miele@home-verkkoosi.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Induktiotaso
Tuotekoodi KM7697FL
Keittotason tyyppi Induktio
Keittotason ohjaus Hipaisukytkimet
Ajastus Kyllä
WIFI Kyllä
Asennustapa Huullosasennus
Asennusaukon leveys (mm) 916
Asennusaukon syvyys (mm) 500
Liitäntäteho (W) 11000
Korkeus (mm) 51
Leveys (mm) 936
Syvyys (mm) 520
Paino (kg) 21
Valmistusmaa Saksa
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4002516148548

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...