MIELE PROFESSIONAL PWM 507 DP PYYKINPESUKONE

MIELE PROFESSIONAL PWM 507 DP PYYKINPESUKONE

Tilaustuote
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää

Täyttömäärä 7 kg

Linkous 1600 k/min

Kennorumpu

Ammattikäyttöön

Poistopumppu

Kuljetus alk. 30,00 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / MIELE PROFESSIONAL PWM 507 DP PYYKINPESUKONE

PWM 507 [EL DP]

Pikkujättiläiset-pesukone ammattikäyttöön, sähkölämmitteinen, poistopumppu ja kohderyhmäkohtaiset erikoisohjelmat. Kapasiteetti 7,0 kg / 49 min.


Miele laatu on vertaansa vailla

Miele Professional pyykinpesukoneet ovat tehokkaita ja luotettavia laitteita. Laadukkaat materiaalit, erinomainen ammattitaito ja jatkuva testaus luovat tunnetun Miele-laadun. Tiukat testit suoritetaan jokaiselle koneelle, myös tuotantovaiheen aikana.


Nopea ja tehokas

Ensiluokkaisen ammattimaisen teknologian ansiosta saat nauttia lyhyimmistä mahdollisista ohjelma-ajoista. Suuret linkousnopeudet johtavat myös pieneen jäännöskosteuteen, mikä mahdollistaa optimaalisen kuivausprosessin.


Helppokäyttöinen M Select -ohjausjärjestelmä

Nopea, suora pesuohjelman valinta ja vaivaton pääsy lisätoimintoihin ja asetuksiin. Ohjauspaneelin symbolit ovat loogisessa järjestyksessä ja helposti ymmärrettävissä. Myös kieli on helppo valita milloin tahansa. Voit helposti vaihtaa kieltä milloin vain käytön aikana.


Suuri tilavuus ja lämminvesiliitäntä

Miele Professional -pesukoneissa on tilava rumpu, johon mahtuu suuria pyykkimääriä. Lämminvesiliitäntä mahdollistaa sekä ajan että energian säästön vaivattomasti.


Kennorumpu rei'itetyllä rummun takapaneelilla

Täydellinen pesutulos entistä nopeammin tehokkaan kostutuksen ansiosta. Vettä kauhovat rummun rivat auttavat kostuttamaan pyykin nopeasti ja tehokkaasti.


Alhaiset kulutusarvot

Taloudellista ja tehokasta: Miele Professional -pesulakoneet tekevät vaikutuksen alhaisilla kulutusarvoillaan. Parhaan tehokkuuden varmistamiseksi virtausmittari valvoo vedenottoa tarkasti.


Turvallista desinfiointia

Desinfiointiohjelmat takaavat luotettavan hygieniatason. Luotettavien puhdistustulosten ja parhaan hygienian varmistamiseksi pesuveden lämpötilaa valvotaan koko ajan ja loppuhuuhtelu erityisen korkeassa lämpötilassa / pitkällä lämpötilan ylläpitoajalla tarjoaa lisähygieniaa. 


Erinomainen kestävyys

Ammattimainen tekniikka takaa erinomaisen luotettavuuden ja kestävyyden päivittäisessä käytössä. Korkeinta käyttöikää varten: tehokas, hiljainen ja huoltovapaa asynkronimoottori. 30.000 käyttötuntia kestävät iskunvaimentimet takaavat uskomattoman tasaisen käynnin suurillakin nopeuksilla.


Liitettävyys

Maksujärjestelmäliitäntä tekee rahastuksen itsepalvelupesuloissa helpoksi ja viestintäyksikön akseli mahdollistaa tiedonvaihdon koneympäristön kanssa viestintämoduulin kautta. Kone pysyy taatusti verkossa myös tulevaisuudessa WiFillä. Pysy ajan tasalla suorituskyisellä verkkoyhteydellä.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Edestä täytettävä pesukone
Tuotekoodi PWM 507 DP
Energialuokka A
Täyttömäärä (kg) 7
Rummun tilavuus (l) 64
Linkous (k/min) 1600
Hiiliharjaton moottori Kyllä
Sisävalaistus Kyllä
Pesuajan näyttö Kyllä
Ajastettu käynnistys Kyllä
Automaattiannostelu Kyllä
Höyrytoiminto Ei
WIFI Kyllä
Säätöjalat Kyllä
Pesuohjelmien lukumäärä 38
Äänitaso pesuvaiheessa (dB) 20
Äänitaso linkouksessa (dB) 70
Korkeus (mm) 850
Leveys (mm) 596
Syvyys (mm) 714
Paino (kg) 98
Valmistusmaa Saksa
Valmistajan takuu (Kk) 24
Takuun lisätiedot Ammattikäytössä
EAN-koodi 4002516133124

Liitteet

Liittyvät tuotteet

Nedis Wasa110wt4 Kumijalat
19,90 €
Varastossa
Varaa ja nouda
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...