MIELE BLIZZARD CX1 POWERLINE PÖLYNIMURI

Pussiton, kahvan kaukosäätö, ääni 76 dB
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
Pölypussiton
Ääni 76 dB
Suulakkeiden ja putken pikalukitukset
Mukana parkettisuulake
Pestävä poistoilmansuodatin
Valmistusmaa Saksa

Kuvaus / MIELE BLIZZARD CX1 POWERLINE PÖLYNIMURI

Pussiton säiliöpölynimuri, jossa suojaava parkettilattiasuulake arkojen puulattioiden hoitoon. 


Vortex-tekniikka
Vortex-tekniikka tuottaa äärimmäisen virtausnopeuden, joka on yli 100 km tunnissa. Erityisesti suunnitellun lattiamattosuulakkeen ja aerodynaamisen ilmavirtauksen ansioista pölypussittoman pölynimurin puhdistusteho on ensiluokkainen. Näin varmistetaan, että karkea lika ja hieno pöly erotellaan tarkasti. Karkea lika päätyy läpinäkyvään pölysäiliöön ja hieno pöly erilliseen, hienosuodattimella varustettuun säiliöön.


Click2open
Pölysäiliö voidaan irrottaa helposti vetämällä sitä ylöspäin, ja painikkeen painallus tyhjentää pölyn säiliön pohjasta suoraan roskakoriin. Tyhjentäminen on erityisen hygieenistä, koska pölyyn ei olla suorassa kosketuksessa, ja koska säiliö tyhjentyy täysin.


ComfortClean
Innovatiiviset anturit mittaavat GORE® CleanStream® -hienosuodattimen imutehoa ja aktivoivat automaattisesti ComfortClean-itsepuhdistustoiminnon tarvittaessa. Laite sammuu puhdistuksen ajaksi noin 20 sekunniksi. ComfortClean-toiminto voidaan aktivoida myös manuaalisesti. Näin ComfortClean takaa jatkuvasti erinomaisen puhdistustehon.


Täydelliset integroidut lisävarusteet
Mielen Blizzard-säiliöpölynimurissa on vakiona kolme huippuluokan lisävarustetta: pehmustettujen huonekalujen suulake ja rakosuulake ovat integroituina laitteeseen. Pölyharja on integroitu Eco Comfort -kahvaan tai on mukana erillään.


Comfort-johdonkelausmekanismi hipaisukytkimellä
Kaikkien Miele-säiliöimureiden johto voidaan kelata helposti jalkasäätimellä, jolloin hankalaa kumartelua ei tarvita. Compact C2-, Complete C3- ja Blizzard CX1 -pölynimureissa on myös hipaisutoiminto, jonka avulla koko johto voidaan kelata yhtä painiketta painamalla.


Taukoteline imurointitaukoja varten
Lattiasuulake kiinnitetään pölynimurin sivuun, jolloin imuputki jää tukevasti kätevään työasentoon. Poikkeuksellisen älykäs: Tietyissä Complete C3 -malleissa moottori kytkeytyy pois päältä automaattisesti eikä käyttäjän tarvitse kumartua.


Kääntyvät DynamicDrive-pyörät
Ainutlaatuiset DynamicDrive-kääntöpyörät kääntyvät 360 astetta, ja niissä on teräsnivelet ja iskunvaimentimet. Kumipäällysteiset pyörät liikkuvat pehmeästi, eivät hankaa ja kestävät kauan. Edut: Erittäin ketterä pölynimuri, joka käy hiljaisesti ja suojaa herkkiä lattiapintoja.


Neljä kääntöpyörää
Blizzard CX1 -pölynimurissa on neljä 360 astetta kääntyvää kääntöpyörää. Ne tarjoavat erinomaista vakautta sekä samalla monipuolisuutta ja helppoa liikuteltavuutta kaikkiin suuntiin.


Toimintasäde
Johdon, imuputken ja imuletkun yhdistelmän ansiosta käytettävissäsi on erityisen laaja toimintasäde. Näin voit imuroida kätevästi suuriakin huoneita, kun sähköjohtoa ei tarvitse vaihtaa rasiasta toiseen.


Eco Comfort -kahva
EcoComfort-kahva, jossa on sisäänrakennettu pölyharja, tekee käsittelystä ergonomista ja puhdistamisesta nopeaa joka kerralla.


Hygieeninen tyhjennys
Erikoismoottorin korkean imutehon tuottama erittäin nopea ilmavirtaus takaa, että karkea lika ja hienojakoinen pöly erotellaan tarkasti eri säiliöihin. Säiliöt tyhjennetään täysin pohjan kautta, ja pölyä pääsee karkaamaan ympäristöön vain vähän.


Staattista sähköä purkavat kahvat
Kaikkien Miele-pölynimureiden kahvassa on pieni metallilanka, joka toimii ukkosenjohdattimen tavoin. Se estää staattisen sähkön purkaukset laitteen ja käyttäjän välillä.


Lämpösuojaus
Lämpötilarajoitin suojaa kaikkien Mielen säiliöpölynimurien moottoreita ylikuumenemiselta. Jos ilmakanava tukkeutuu esimerkiksi suurten kappaleiden imuroinnista, moottori sammuu automaattisesti. Kun aiheuttaja on poistettu ja laite on jäähtynyt, sitä voidaan jälleen käyttää.


Pehmeästi käynnistyvä moottori
Miele-imureissa valittu tehotaso otetaan käyttöön hitaasti. Tämä suojaa pistorasiaa ylikuormitukselta.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Pölynimuri
Tuotekoodi SKCF3
Teknologia Pölypussiton
Äänitaso (dB) 76
Kahvan kaukosäätö Kyllä
Putken lukitukset Kyllä
Pestävä poistoilman suodatin Kyllä
Parkettisuulake Kyllä
Turbiinisuulake Ei
Huonekalusuulake Kyllä
Rakosuulake Kyllä
Toimintasäde (m) 11
Pölypussin tai säiliön tilavuus (l) 2
Pölypussipakkauksen tuotekoodi Ei saatavilla
Korkeus (mm) 310
Leveys (mm) 310
Syvyys (mm) 515
Paino (kg) 8.61
Valmistusmaa Saksa
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4002515826393

Liitteet

document-download
Käyttöohje
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...