MIELE KWT6834SGS MUSTA VIINIKAAPPI

Äänitaso 38dB
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda


Korkeus 1920 mm
Leveys 700 mm
Syvyys 746 mm
Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Kuvaus / MIELE KWT6834SGS MUSTA VIINIKAAPPI

SommelierSet 

Mielen ainutlaatuinen SommelierSet-sarja tekee vaikutuksen vieraisiisi, kun tarjoilet viiniä kuin ammattilainen. Uudesta SommelierSet-sarjasta löytyvät helposti kaikki tarvikkeet, joita saatat tarvita. Viinikaapilla on muitakin etuja: voit nauttia shampanjasta ja valkoviinistä viilennetyistä laseista ja täydellisesti säilytetyistä viinipulloista myös pullojen avaamisen jälkeen. Koe ainutlaatuinen nautinto.


Lämpötila-alueet 

Mielen viinikaapit on varustettu jopa kolmella eri lämpötila-alueella, joita voidaan säätää erikseen. Niiden avulla voidaan säilyttää kolmea erityyppistä viiniä, kuten punaviiniä, valkoviiniä, samppanjaa tai kuohuviiniä samanaikaisesti ja kutakin täydellisissä säilytysolosuhteissa. 


Active AirClean -suodatin 

Elintarvikkeet on hyvä säilyttää ympäristössä, joka on viileä ja hajuton. Tämä pätee myös viinien säilyttämisessä. Ratkaisuna on Mielen Active AirClean -suodatin. Tämä innovatiivinen aktiivihiilen ja luonnontuote kitosaanin yhdistelmä eliminoi jääkaappitilasta käytännöllisesti katsoen kaikki hajut. Suodatin on helppo ja nopea asettaa paikoilleen, ja se on heti käyttövalmis.


FlexiFrame 

Jokaisessa pullotelineessä on lista, johon voidaan liidulla kirjoittaa tietoja: voit merkitä esim. viinin alkuperämaan, rypälelajikkeen tai vuosikerran. NoteBoards-listat ovat magneettisia ja irrotettavissa hyllyistä kirjoittamisen ajaksi. Säädettävät pullotelineet pitävät kaikenkokoiset pullot paikoillaan, koska tukia voidaan helposti siirtää kaikenmuotoisille pulloille sopiviksi. Viinit voidaan aina säilyttää parhaassa asennossa.


Viinipullon esittelyteline (Selector) 

Tällä valitsimella voit korostaa viinikokoelmasi helmiä. Viinikaapin pehmeä valo korostaa viinejäsi. Vaikuttava tapa esitellä erityisiä viinejäsi.


NoteBoard-lista 

Jokaisen pullotelineen etuosaan on kiinnitetty magneettiliuska, johon voidaan liidulla kirjoittaa tarvittavat merkinnät, kuten alkuperämaa, viinirypälelajike, vuosikerta jne. Näin tiedot ovat helposti hallittavissa ja viinikaappi vaikuttaa yksilölliseltä.


UV-suoja 

UV-säteet saattavat aiheuttaa kemiallisia reaktioita viineissä. Mielen lasiovet on valmistettu sävytetystä turvalasista, jossa on integroitu UV-suodatin. Näin viinisi säilyvät suojattuna UV-säteilyltä.


LED-valaistus 

Elegantti, sileä valaistus tuo hienon kokoelmasi esiin oikeassa valossa. LED-valoja ei tarvitse huoltaa, ja ne valaisevat laitteen sisäosat ihanteellisella tavalla. LEDit kuluttavat energiaa erityisen vähän verrattuina tavanomaisiin lamppuihin. Niiden käyttöikä on pitkä, ja ne ovat hyvin tehokkaita.


DynaCool-puhallin 

Puhallin kierrättää kylmää ilmaa koko yksikön läpi tasaisen lämpötilan ja kosteuden varmistamiseksi. Tämä takaa täydelliset vakio-olosuhteet viininne säilyttämiselle. Noin 70 % kosteustaso ehkäisee myös korkkien kuivumisen.


SoftClose-sulkeutumismekanismi 

Mielen viinikaappien SoftClose-sulkeutumismekanismi sulkee ovet hiljaa, hellävaraisesti ja ikään kuin itsestään. Integroitu oven vaimenninominaisuus suojaa viinipulloja tärinältä, jonka oven sulkeminen liian kovaa aiheuttaisi. Lisäksi SoftClose-mekanismi sulkee oven automaattisesti, jos oven aukiolokulma on alle 30º. Tämä mahdollistaa viinin varastoimisen turvallisesti ja häiriöttä.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Viinikaappi
Tuotekoodi KWT6834SGS
Energialuokka G
Äänitaso (dB) 38
Väri Teräs/Musta
Kalusteisiin sijoitettava Ei
Lämpötila-alueiden lkm. 2
Alin lämpötila (°C) 5
Ylin lämpötila (°C) 20
Lämpötilan näyttö Kyllä
Hyllyjen materiaali Puuhyllyt
UV-suojattu ovi Kyllä
Tärinän vaimennus Ei
WIFI Kyllä
Säätöjalat Kyllä
Siirtopyörät Ei
Oven saranointi Oikea
Kätisyys vaihdettavissa Kyllä
Pullokapasiteetti 178
Korkeus (mm) 1920
Leveys (mm) 700
Syvyys (mm) 746
Paino (kg) 144
Valmistusmaa Itävalta
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4002515716670

Liitteet

document-download
Käyttöohje
document-download
Energiamerkintä
document-download
Tuotetaulukko
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...