MIELE DA6096W LIESITUULETIN

MIELE DA6096W LIESITUULETIN

VALKOINEN
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kaupan päälle 5 vuoden takuu!


Leveys 90 cm

Teho min. 120 m3/t 

Teho max. 650 m3/t 

Ääni min. 48 dB 

Ääni max. 71 dB

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / MIELE DA6096W LIESITUULETIN

Kun ostat minkä tahansa Mielen kodinkoneen 1.5. - 30.6. välisenä aikana, saat kaupan päälle 5 vuoden takuun! Tuote on rekisteröitävä osoitteessa miele.fi 31.10.2023. mennessä.


Seinälle asennettava liesituuletin, jonka energiatehokas LED-valaistus ja painikeohjaus takaavat helpon käytön. 


Miele CleanCover Rasvasuodattimien yläpuolelle on sijoitettu Miele CleanCover: terävien metallireunojen ja sähkökomponenttien sijaan täältä löytyy ainoastaan tiivistetty, sileä pinta. Se on erittäin helppo puhdistaa, ja kotelointi estää kosketuksen johtoihin ja moottorin osiin. Mielen yksityiskohtainen tuotesuunnittelu tuo mukavuutta ja turvallisuutta.


Joustavuutta muotoilussa Miele tarjoaa monia eri liesituuletinmalleja ja lukuisia eri toimintoja - täydellistä teknologiaa erilaisiin tarpeisiin. Mielen liesituulettimissa on aina yksilöllisiä piirteitä, mutta ne eivät ole liian silmiinpistäviä. Niissä on puhtaat linjat, tarkkaan harkitut toiminnot sekä ajaton muotoilu.


Valmistettu Saksassa Kaikki Mielen liesituulettimet on kehitetty Mielen Arnsbergin tehtaalla ja ne ovat suurilta osin käsin valmistettuja. Jokainen liesituuletin on ainutlaatuinen. Valmistusprosessin jokaiseen vaiheeseen liittyy tietty määrä käsityötä: teräksen muotoilusta hitsaukseen ja kiillotukseen. Työntekijöidemme sitoutuneisuus, asiantuntijuus, luovuus ja tahto ovat olleet merkittävä tekijä Mielen markkina-aseman saavuttamisessa.


Täydellistä käsittelyä Mielen liesituulettimien kuvut ja hormit on valmistettu korkealaatuisesta, hitsatusta ja kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä. Mielen liesituulettimien korkea laatu on nähtävissä ulkopuolelta: Mielen liesituulettimille ominaista ovat selkeät linjat ja tarkkaan sovitetut liitoskohdat. Nauti moitteettomasta viimeistelystä!


Laadukkaat ja tehokkaat moottorit Mielen liesituulettimet on varustettu korkealaatuisilla puhallinmoottoreilla, jotka tuottavat imun kahdelle puolelle. Nämä tehokkaat moottorit takaavat ilman tasaisen läpivirtauksen sekä optimaalisen ilmanpoiston. Suuresta tehostaan huolimatta tuulettimet toimivat miellyttävän hiljaisesti. 


NoSmell-aktiivihiilisuodattimet Mielen huonetilaan palauttavissa liesituuletinmalleissa on oltava NoSmell-aktiivihiilisuodatin rasvasuodattimen lisäksi. Tällainen Miele-suodatin poistaa hajuja tehokkaasti ja pitkään.


Rasvasuodattimet ruostumatonta terästä Miele-liesituulettimet on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla 10-kerroksisella rasvasuodattimella. Päällyskerrokset ja suodattimen runko on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Kun Mielen rasvasuodattimet pestään mukavasti astianpesukoneessa, niiden väri ei muutu, ja ne säilyttävät laadukkaan ulkonäkönsä pitkään.


Virran turvakatkaisu Liesituuletin sammuu automaattisesti 10 tunnin kuluttua. Se takaa maksimaalisen turvallisuuden myös käyttöhäiriöiden sattuessa.


Yksiosainen turvalasi Lasista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa Miele-liesituulettimissa on yksiosainen turvalasi. Jos tämä erikoislasi särkyy, se hajoaa lukuisiin pieniin palasiin, joissa ei ole teräviä reunoja. Tämä kertoo siitä, että Miele kantaa huolta turvallisuudesta myös tällaisessa epätoivotussa tilanteessa.


Tehokkaat LED-kohdevalot LED-kohdevalot - ei ainoastaan silmänilo. Mielen tehokkaat ympäristöystävälliset LED-kohdevalot kuluttavat ainoastaan kaksi wattia ja säästävät sähköä. Mielen tehokkaat LED-valot valaisevat lämpimänsävyisellä, luonnollisella ja tasaisella valolla. Valojen testattu käyttöikä jopa 20 vuotta. Tämä merkitsee: lamppuja ei tarvitse vaihtaa yhtä usein! Tekniset Tiedot

Tuotekoodi DA6096W
Tyyppi Liesituuletin seinälle
Energialuokka B
Pääväri Valkoinen
Moottori Kyllä
Teho min. (M³/T) 120
Teho max. (M³/T) 650
Ääni min. (dB) 48
Ääni max. (dB) 71
Poistoputken halkaisija (mm) 150
Saatavilla aktiivihiilisuodatin Kyllä
Aktiivihiilisuodattimen tuotekoodi DKF25-1
Korkeus min. (mm) 547
Korkeus max. (mm) 547
Leveys (mm) 898
Syvyys (mm) 523
Paino (kg) 20
Valmistusmaa Saksa
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4002515539224

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...