NETATMO SMART SÄÄASEMA

NETATMO SMART SÄÄASEMA

Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää.

Netatmo -älykäs sääasema mittaa omat, äärimmäisen paikalliset säätietosi. Voit tarkastella omia säämittauksiasi helposti älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / NETATMO SMART SÄÄASEMA

Äärimmäisen paikalliset säätiedot

Netatmo -älykäs sääasema mittaa omat, äärimmäisen paikalliset säätietosi. Voit tarkastella omia säämittauksiasi helposti älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.


Tarkastele ulko- ja sisäilmasi "koko kuvaa"

Saat tarkat ulkoilmamittaukset sääasemasi antureista. Saat reaaliaikaisesti tiedon ulkolämpötilasta, kosteudesta ja ilmanpaineesta. Voit tarkistaa 7 päivän sääennusteen ja ulkoilman saastepitoisuuden. Voit valvoa sisäilmasi laatua: saat tiedot kotisi lämpötilasta, kosteudesta, ilmanlaadusta, melutasosta ja hiilidioksiditasosta.


Analysoi aikaisempia mittauksia, tutki nykytilaa ja ennusta tulevaa

Tule sääasiantuntijaksi tutkimalla mittaushistoriaa ja ymmärrä, mitä tapahtui poissa ollessasi. Tarkista reaaliaikaiset tiedot sovelluksesta ja analysoi käyriä ymmärtääksesi säätrendit. Lataa tietosi verkkosovelluksesta lisäanalyyseja varten.


Saat tärkeät ilmoitukset

Määritä ilmasto- ja säähälytykset, ja saat yksilöllisesti ilmoituksen aina, kun jokin muuttuu kotisi ulko- tai sisäilmastossa.


Valitse oikeat varusteet ulkoiluun, valvo puutarhaasi

Valitse oikea ulkoiluasu ulkoliikuntaan paikallissääsi mukaan. Tarkista äärimmäisen paikalliset säätietosi ja valvo niiden avulla puutarhaasi. Voit määrittää hälytyksiä, jotta säätilan muutos ei jää sinulta huomaamatta: saat esimerkiksi tiedon, kun puutarhasi lämpötila putoaa alle 5°C:een, jolloin tiedät suojata kasvisi.


Täydennä Netatmo -älykästä sääasemaasi

Valvo kotiasi vieläkin tarkemmin lisäämällä 2 ylimääräistä sisämoduulia, jotka mittaavat valitsemiesi huoneiden lämpötilan, kosteuden ja hiilidioksiditason. Lisää järjestelmään sademittari, ja saat tiedot reaaliaikaisista ja kertyneistä sademääristä, ja tuulimittari, joka mittaa tuulen nopeuden ja suunnan.


Liity Netatmo-yhteisöön

Jaa säätietosi ystäviesi ja perheesi kanssa, ja vertaa tietojasi Netatmo-sääyhteisön tietoihin Weathermap-sääkartan avulla. Maailman laajin henkilökohtaisten sääasemien yhteisö Netatmo Weathermap sisältää kaikkien yhteisön jäsenten ulkolämpötila-, sade- ja tuulitiedot.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Sääasema
Tuotekoodi NWS01-EC
Korkeus (mm) 155
Leveys (mm) 45
Syvyys (mm) 45
Paino (kg) 0.4
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 3700730500104
Tuotenumero 113038
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...