TEFAL EXPRESS STEAM+ SILITYSRAUTA

TEFAL EXPRESS STEAM+ SILITYSRAUTA

Sinimusta
Varaa ja nouda

Höyrysuihkaus jopa 165 g/min

Tippalukko

Suuri veden täyttöaukko

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / TEFAL EXPRESS STEAM+ SILITYSRAUTA

Tefal Express Steam+ silitysrauta

Express Steam-höyrysilitysraudassa on kaikki nopean ja vaivattoman silittämisen keskeiset tekijät: nopea kuumeneminen, voimakas höyryntuotto ja liukuva pohja. Kaikkien silitysrautojen pohjat eivät ole samanlaisia. Mitä paremmin raudan pohja liukuu, sitä nopeammin ja vaivattomammin silitys sujuu. Express Steam+ -höyrysilitysraudassa on naarmunkestävä Durilium AirGlide -pohja, joka takaa Tefalin parhaan liukuvuuden.


Tehokkaaseen vaatehuoltoon

Tefal Express Steam+ -höyrysilitysraudan teho on 2 400 W, minkä ansiosta rauta kuumenee nopeasti. Voimakas ja tasainen höyryntuotto poistaa rypyt nopeasti. Raudan jatkuva höyryntuotto on jopa 35 g/min, jotta rypyt siliävät tehokkaasti. Lisähöyryn määrä on 165 g/min, minkä ansiosta höyry poistaa itsepintaisemmatkin rypyt.


Tippalukko ja suuri vesisäiliö

Silitysrauta on varustettu tippalukolla, mikä muuttaa vesipisarat höyryksi ja estää näin veden valumisen ja tahrojen muodostumisen tekstiileihin silitettäessä. Suuri 270 ml:n vesisäiliö helpottaa silittämistä, koska sitä ei tarvitse täyttää yhtä usein, joten silität enemmän vaatteita yhdellä kertaa.

Tekniset Tiedot

Availability Tämä tuote on ostettavissa vain myymälästä!
Tyyppi Silitysrauta
Tuotekoodi Express Steam+
Jatkuva höyry (g/min) 35
Maksimi höyry (g/min) 165
Vesisäiliön tilavuus (l) 0.27
Liitäntäteho (W) 2400
Korkeus (mm) 300
Leveys (mm) 125
Syvyys (mm) 155
Paino (kg) 1.4
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 3121040082003
Tuotenumero 118370

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...